Stagiair Civiele techniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Schijndel

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van het keuren van permanente bewegwijzering / registeren van de bevindingen en volg je een HBO-opleiding in bijvoorbeeld de richting Civiele Techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Van Rens mobiliteit hebben we een leuke uitdagende stageplek voor studenten die iets willen leren tijdens hun stage.

Dit ga je doen

Voordat een project afgeleverd kan worden en de afrekening met de klant kan plaatsvinden moet gecontroleerd worden of alles volgens de contracteisen is geplaatst. Dit wordt gedaan d.m.v. het maken van foto’s, het doen van metingen en het invullen van bijbehorende documenten. Momenteel komt hier nog veel papierwerk bij kijken.

In deze stage ga je meelopen met het proces van ‘traditioneel’ keuren. Je gaat hiervoor mee met de monteurs naar de werken. Daarnaast verleen je ondersteuning bij de implementatie van het digitaal keuren. Tot slot moeten alle eerder genoemde documenten worden samengevoegd tot een opleverdossier hiermee ga je ook aan de slag!

Dit is je afdeling

Je werkt binnen het team NBd (locatie Schijndel). Dit team werkt aan het NBd contract en zorgt voor een uniforme bewegwijzering op de wegen. Het NBd team binnen van Van Rens mobiliteit adviseert, engineert, levert en zorgt voor plaatsing van bewegwijzering.

Dit verwachten wij van jou

Wij zoeken  een enthousiaste student die graag het initiatief neemt en op zoek is naar een stage voor zijn  HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Civiele Techniek. Daarnaast heb je interesse in ICT/digitalisering.

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Jij kunt veel leren en ontvangt een passende stagevergoeding.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de stage Civiele Techniek bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jou CV en motivatie graat tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via