Krol Machinist

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Landelijk
Ben jij een Kraan Machinist die minimaal 2 jaar ervaring heeft met het bedienen van een KROL (kraan op lorries) of heb je minimaal 5 jaar werkervaring als Machnist Kraan infra (GWW)? Solliciteer dan nu op de functie van Krol Machinist Strukton Rail!

Dit ga je doen

Wil jij een uitdagende carrière opbouwen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je opereren in een groot team met moderne machines, bij het grootste, en innovatieve, private spoorinfrabedrijf van Europa?  Als KROL Machinist bij Strukton Rail bedien je de KROL voor projecten en onderhoud aan het spoor. Je bereidt je werkzaamheden goed voor en voert ze uit op basis van de juiste instructies en voorschriften. Samen met de collega's op het project beoordeel je de haalbaarheid van je werk en pas de werkzaamheden correct toe. Je staat stevig in je schoenen, want uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de hijswerkzaamheden. Nadat je werk erop zit, zorg je dat de KROL gereed is voor de volgende inzet of transport.

Vanzelfsprekend gebruik je altijd je persoonlijke beschermingsmiddelen en leef je de veiligheidsregels na.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Equipment werk je met geavanceerde machines. Jouw machine is onderdeel van een modern machinepark, welke is aangepast aan onze wensen en eisen. Onderhoud aan onze machines doen we zelf in onze eigen werkplaats. Ook zorgen wij, via onze planafdeling, ervoor dat de machines op de juiste tijd en plek beschikbaar zijn.

Het hoofdkantoor is in Utrecht, maar daar zal je zelf weinig zijn. Je bent landelijk werkzaam op verschillende projecten.

Dit verwachten wij van jou

Voor de functie van Krol-Machinist verwachten wij van jou, aangezien je veel werkt in nachten en weekenden, een flexibele instelling. Veilig werken staat hoog bij jou in het vaandel, het belangrijkste speerpunt in onze organisatie. Verder beschik je in ieder geval over:

  • Het Hijsbewijs >10 TM (W4.01)
  • Het certificaat Gereedschapsmachinist, of bereid deze te halen
  • Certificaat W5.02 Machinist Krol, of bereid deze te halen
  • Minimaal 2-3 jaar ervaring als Krol machinist
Of:
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Machinist Kraan Infra / GWW. (dan kan je door Strukton Rail worden opgeleid tot KROL-machinist.)
  • Minimaal in bezit van het certificaat Machinist Mobiele Kraan TCVT/W4-01

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail is in Nederland het grootste spoorbedrijf, dan mag je ook wat van ons verwachten. Strukton Rail is een organisatie waarin je veel kunt leren en waarin jouw ambitie vorm kan gaan krijgen. Als KROL Machinist is het hard werken, maar een goede compensatie is aanwezig.  Je beschikt over 25 vakantiedagen en 23 adv-dagen. Je basissalaris wordt via toeslagen voor weekenden, nachten/avonden, opgebouwd naar een meer dan concurrerend niveau.

Strukton Rail maakt zich sterk voor jouw veiligheid, maar ook die van jouw collega's. Dit bereiken wij door interne trainingen, certificeringen en intensief overleg.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via