Monteur Seinwezen

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Veluwe
Ben jij de ervaren Monteur Seinwezen die graag werkt aan onderhoud storingsherstel? Ben je oplossingsgericht en een actieve speler in jouw team? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Als monteur ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen infra. Je draagt zorg voor de goede kwaliteit van de specifieke objecten en systemen door het uitvoeren van preventief en toestandsafhankelijk onderhoud. Het vroegtijdig signaleren van afwijkingen aan objecten en daarop actie ondernemen, ook buiten jouw eigen specialisme, is je tweede natuur. Het is jouw drijfveer om storingen te voorkomen, zodat de trein veilig en altijd op tijd kan rijden. Op het moment dat er zich een storing voordoet los je deze op een veilige, efficiënte en kwalitatieve wijze op.
• Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
• Je benut jouw specialistische en brede kennis en kunde van de infra en het contract zodanig dat storingen en afwijkingen voorkomen worden.
• Jouw motto: voorkomen is beter dan genezen
• Je lokaliseert, analyseert en bespreekt storingen en afwijkingen en lost deze op.
• Je bent breed inzetbaar: je handelt voor algemene klussen over de techniekvelden heen.
• Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de het onderhoudsteam regio Veluwe binnen Strukton Rail. Dit is een nieuw werkgebied en dat biedt veel kansen.  PGO Veluwe wordt uitgevoerd op basis van een geheel nieuwe filosofie. We gaan het onderhoud op een nieuwe manier organiseren, we halen de 'logheid' uit de oude structuren en samenwerking en richten de structuur zo in dat alles gericht is op het beste resultaat. De monteur gaat nog centraler staan en krijgt meer verantwoordelijkheid om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

Je vind het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek. Verder beschik je over:
• Afgeronde mbo-opleiding richting elektro.
• Minimaal 2 jaar ervaring als Monteur Seinwezen.
• In bezit van geldige certificaten die jou bevoegd maken te werken als monteur seinwezen beveiligingsinstallaties.
• Actieve houding en meedenken met de organisatie.
• Woonachtig in de regio Veluwe
• In het bezit van een rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.
Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. Je werkt één week de dagdienst opgevolgd door één week de nachtdienst. Je hebt minimaal twee vrije weekenden per vierweken.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Recruiter, Marc Kessels, via  +31 6 46 95 81 20.

multilingual.job.display.contactustext

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Recruiter, Marc Kessels, via  +31 6 46 95 81 20.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via