Afstudeeropdracht Interne communicatie

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Hoe kunnen wij onze 1250 medewerkers het best bereiken en informeren? Intranet? Digitale nieuwsbrief? Whatsapp? Of anders? Wat is de optimale communicatiemix? Aan jou de vraag om het antwoord hierop te formuleren en communicatie van een onderbouwd advies en een actieplan te voorzien. Gaan wij hiermee aan de slag! Kom jij ons helpen?

Dit ga je doen

Je doet onderzoek binnen een organisatie die zowel nationaal als internationaal werkt. De medewerkers werken zowel op het hoofdkantoor, op kantoor in de regio als op projecten. Denk dan aan bijvoorbeeld onze asfaltploegen, wegmarkeerders en timmermannen. Aan jou de vraag om een goed onderzoeksplan op te stellen en de opdracht te kaderen maar waarbij de hele doelgroep wel vertegenwoordigd is in jouw onderzoek. Jouw advies is de basis waarop de communicatieadviseurs van Strukton Civiel de interne communicatie gaan inrichten.

Afstuderen is belangrijk, ontdekken in het vakgebied wat je leuk vindt en waar jouw talent ligt ook. Op de communicatie afdeling van Strukton Civiel komen alle aspecten van het vak aan bod. Wil je ergens aan meewerken of ervaring op doen, je bent welkom! Deze vraag gaan we je zeker stellen als je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Dit is je afdeling

Jouw bureau staat in Utrecht op de kamer bij Wendy, Chantal, Suzanne en Carlijn. Alle vier ervaren communicatieadviseur met elk een eigen expertise. Op de vraag ‘Wat voor een afstudeerder zou ideaal zijn?’ is unaniem het antwoord: ‘een die van aanpakken weet, vragen durft te stellen en humor heeft’. De kamer waar jouw bureau staat is klein maar fijn, waardoor je wel tegen hectiek en drukte moet kunnen.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze afstudeerstage zijn we op zoek naar een zelfstandig, doortastend en leergierig type. Iemand die goed nadenkt, maar ook plezier heeft in dóen. Je bent een vierdejaarsstudent HBO communicatie, journalistiek of nieuwe media.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton ben je als afstudeerder geen 'voorbijganger' maar een echte collega. Uiteraard kun je sparren met je begeleider en de communicatieadviseurs op jouw afdeling. Als afstudeerder krijg je een vierwekelijkse vergoeding van EUR 508,00 bruto. 

Dit zijn wij

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Meer weten of solliciteren?

Heeft de afstudeeropdracht Interne Communicatie je interesse gewekt, maar wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met je afstudeerbegeleider: Wendy Smits, senior communicatieadviseur, 06 50 227 835. Ben je enthousiast geworden door deze afstudeeropdracht? Dan zien we jouw cv met motivatiebrief graag tegemoet via de sollicitatiebutton op deze pagina of stuur dit rechtstreeks naar hrm-civiel@strukton.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via