Coördinator KAM

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt/Utrecht

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Coördinator KAM. In deze functie ben je voornamelijk werkzaam in Helvoirt en Utrecht en incidenteel op onze andere vestigingen (zoals Hoogeveen en Horst). Het betreft een fulltime functie

Dit ga je doen

Als Coördinator KAM adviseer, motiveer en ondersteun je de organisatie op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuaspecten. Daarnaast houd je je bezig met het vergroten van het veiligheidsbewustzijn en veiligheidsgedrag binnen de organisatie. Jouw belangrijkste aandachtspunten in deze functie zijn de veiligheidsacties die voortkomen uit 24Safe en het initiëren en coördineren van de activiteiten met betrekking tot de veiligheidsladder waarvoor je samen met de stuurgroep veiligheid het eerste aanspreekpunt bent.

Overige werkzaamheden:
- Adviseren en ondersteunen bij het opzetten, verbeteren en
  implementeren van het bedrijfsmanagementsysteem en het
  beheren en onderhouden van het managementsysteem.
- Opstellen, coördineren en registreren van KAM procedures.
- Het uitvoeren, analyseren, rapporteren van (ongevals)onderzoeken
  volgens de TRIPOD methodiek.
- Verbetervoorstellen doen naar (project)management en directie.
- Het terugkoppelen van conclusies, bevindingen en leermomenten
  naar de organisatie.
- Deelname in de stuurgroep “veiligheid”.

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden binnen de afdeling KAM, welke de gehele Van Rens organisatie ondersteunt en adviseert. Je doet dit samen met een collega Coördinator KAM en een Staf Medewerker KAM.  

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een proactieve werkhouding. Daarnaast ben je klantgericht, neem je graag het initiatief en beschik je over organisatiesensitiviteit. 
Overige functie-eisen:
- Minimaal relevante MBO opleiding
- MVK certificaat
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie,
  bij voorkeur in de Civiele Techniek
- Ervaring op het gebied van de certificeringen ISO, VCA en BRL
- (interne) Audit certificaat
- VCA-VOL certificaat
- DLP en/of TRIPOD certificaat of bereid deze te halen
- Kennis van actuele wet- en regelgeving op bovengenoemde werkgebieden

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Coördinator KAM bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via