Service Monteur Elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Ben jij een elektromonteur / monteur E op zoek naar een baan in beheer & onderhoud waarbij je werkt een hecht team bij een baas waar de dingen goed geregeld zijn met ruime opleidingsmogelijkheden?

Dit ga je doen

Als Service Monteur Elektrotechniek bij Strukton Worksphere verhelp je storingen aan gebouwgebonden elektrotechnische-installaties in Amsterdam en omgeving. Je stel ze in bedrijf, voert onderhoud, keuringen en reparaties uit.

Dit hebben we je te bieden

Een hecht team met zo’n 30 collega’s die voor elkaar klaar staan, heel veel plezier hebben in wat ze doen, ambitieus zijn en vooral gewoon goed werk leveren. Strukton Worksphere is een stabiele werkgever die werkplezier, persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog op de agenda heeft staan. Daarmee combineren we de voordelen van een klein bedrijf met de voordelen van een groot bedrijf. We richten ons altijd op de lange termijn en daarom is er ook altijd uitzicht op een vast contract. We gaan altijd voor een perfect eindresultaat en zijn daarom open en collegiaal en vinden het belangrijk om jou als monteur zo veel mogelijk te ontzorgen zodat je gewoon lekker kunt doen waar je hart ligt en waar je goed in bent: storingen verhelpen en lekker sleutelen. Je krijgt een knappe bus met goed gereedschap zoals een fijne Hilti schroef- /boormachine, een goede trap, comfortabele werkkleding en een goed pensioen.  

Post - Als je elke dag kunt doen waar je hart ligt

Dit verwachten wij van jou

Je bent zowel sterk met techniek als met mensen. Je hebt al enkele jaren ervaring in het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Verhelpen van storingen vind je het leukst. Je gaat storingen planmatig en doelgericht te lijf. Kortom, jij bent degene die het voor Strukton Worksphere bij de klanten doet. Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd. Je begrijpt dat het af en toe nodig om gepland buiten kantoortijden te werken en ook meedraaien in een storingsdienst is voor jou vanzelfsprekend.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton. Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel waarmee we samen met onze klanten een prettige en gezonde omgeving creëren waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Zijn we een match? Neem dan contact op!

Ben jij de vakman of –vrouw die wij zoeken en zijn wij voor jou de ideale werkgever? Neem dan contact op met Mathijs Rotink, HR Manager regio Noordwest Midden telefoonnummer 06 12411232.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via