Ploegleider Equipment Capacity

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Den Bosch
Ploegleider Equipment Capacity Afdeling:SRX Equipment Capaciteit. Wil je verantwoordelijk zijn voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten dan willen we graag met jou in contact komen

Dit ga je doen

Het doel van de functie Ploegleider Equipment Capacity binnen Srukton Rail Nederland bv is het realiseren van een optimale inzet van eigen machines zoals o.a. de de Matisa P95, locomotieven en personeel. Als Ploegleider Equipment Capacity ben je er verantwoordelijk voor dat machine, personeel aanvragen en verlof aanvragen volgens planning verloopt en je doet er alles aan om afwijkingen in de planning te voorkomen. Wanneer dit niet mogelijk is, zoek je samen met o.a. monteurs, machinisten, planners en uitvoerders naar de best passende oplossing. Als Ploegleider Equipment Capacity informeer je de mensen tijdig over hun uit te voeren werkzaamheden en je zorgt ervoor dat materieel en goederen volgens aanvraag op het juiste moment op de juiste plaats worden afgeleverd.

De Ploegleider Equipment Capacity ziet toe dat planningen worden geactualiseerd en dat de regels met betrekking tot het opslaan, beveiligen en toegankelijk houden van databestanden, archieven en dossiers worden toegepast. Je neemt mogelijke klachten in behandeling, je stelt de oorzaak vast en zorgt voor een passende afhandeling. Als Ploegleider Equipment Capacity zorg je ervoor dat de dagelijkse voortgang gewaarborgd is.

Ben jij die creatieve Ploegleider Equipment Capacity die goed kan samenwerken?

Aangezien jij verantwoordelijk zal zijn voor een juiste capaciteit van bedieners, monteurs en andere functionarissen, machines en locomotieven op verschillende (inter) nationale projecten dien je veel rekening te houden met beschikbaarheid. Er wordt dan ook een beroep gedaan op je creativiteit en op je samenwerkingsvermogen. Je moet wel tegen stress kunnen, want ook spoedaanvragen zijn aan de orde van de dag.

Dit is je afdeling

De afdeling Capacity maakt deel uit van Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten. De afdeling Capacity krijgt aanvragen voor het leveren van personeel en machines vanuit verschillende Europese onderdelen van Strukton Rail en derden. Onze medewerkers zijn dan ook actief in binnen- en buitenland.

Dit verwachten wij van jou

Van onze Ploegleiders verwachten wij dat ze minimaal een MBO-3, bij voorkeur MBO-4 denk & werknivo en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebben. Daarnaast willen wij graag dat je enkele jaren ervaring hebt als Ploegleider of soortgelijke functie. Ervaring op het spoor en/of graaf en hijswerk is zeker een pluspunt, maar wanneer je de juiste instelling hebt, wil Strukton Rail je alles leren, zoals VCA, wegbekendheid, Veiligheid langs het spoor, Gereedschapsmachinist, Machinist Minimale Bevoegdheid enzovoort.

Daarnaast zoeken wij een persoon met de volgende gedragskenmerken;

  • Coach voor je team
  • Uitstekende teamplayer
  • Goed kunnen communiceren, maar ook goed kunnen luisteren
  • Stressbestendig
  • Gedisciplineerd

Belangrijk om te weten;
Het overgrote deel van de werkzaamheden van Strukton Rail worden in nacht- en weekend, tijdens alle voorkomende weersgesteldheden uitgevoerd en onder fysieke een hoge belasting.
Veiligheid is voor ons enorm belangrijk, dus wanneer diensten uitlopen of de reisafstand groot is, zorgen wij dat je in een hotel kan overnachten. We draaien er niet omheen; je zal veel en langdurig van huis zijn en dat heeft weldegelijk een impact op je sociale leven.

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hechten veel waarde aan opleiding en ontwikkeling (onbeperkt online opleidingen), maar ook aan de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers, waarvoor wij verschillende programma's aanbieden.

Daarnaast bieden wij je een goede cao (met onder meer een forse hoeveelheid vakantiedagen, WIA-excedentverzekering, Spoorweg Pensioen), flexibele werktijden (natuurlijk in overleg met je team) en een fantastisch bedrijf om voor te werken.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Recruiter: Jeffrey Smit via e-mail op jeffrey.smit@strukton.com  of rechtstreeks op mobiele nummer +31 6 15459747
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via