Inkoopmanager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Groningen

Strukton Worksphere zoekt een ervaren en bevlogen manager inkoop om strategisch/tactisch en operationeel onze inkoop te leiden en organiseren.

Dit ga je doen

Als manager inkoop bij Strukton Worksphere ben je de spin in het web van het inkoopproces. Je bent eindverantwoordelijk voor de afdeling inkoop (2 collega’s) in de regio Noord-Oost met vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Deventer.

Je bent primair verantwoordelijk voor het tegen optimale condities inkopen van apparatuur, diensten  (onder aanneming), installaties en/of systemen voor onderhoudscontracten en projecten in de utiliteit (E,W & B) en industrie (E&I en IA). Je overlegt met projectleiders en engineers. Je bent betrokken vanaf het offertetraject (preselectie van leveranciers, offertevergelijking, onderhandelingen met onderaannemers en de definitieve selectie) tot en met de selectie

Je geeft sturing aan alle ‘interne bestellers’, voert enerzijds strak de regie op het inkoopproces en weet anderzijds flexibel te manoeuvreren in onze dynamische onderhouds- en projectenorganisatie.

Met een uitbestedingsgraad van ca. 70% zijn effectief leveranciersmanagement, slagvaardig handelen en effectieve samenwerking (zowel intern als extern) leidend in jouw succes. Vanuit jouw marktkennis draag je bij aan een effectief inkoopproces, risicomanagement, duurzame oplossingen, langdurige relaties en rendement van projecten. Je creëert met modern inkoopmanagement onderscheidend vermogen in de markt, die jij al kent of je in zeer korte tijd eigen maakt.  Je laat je goed informeren over klantbehoeften en kent jouw (potentiële) leveranciers en actuele voorwaarden. Je verkent markt- en prijstechnische ontwikkelingen en rapporteert hierover aan collega's.

Het betreft een zeer zelfstandige inkoopfunctie met veel vrijheid, je werkt nauw samen met de landelijke categorie managers en manager inkoop (functioneel) en rapporteert (hiërarchisch) in de regio direct aan de regiodirecteur.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een HBO diploma, bij voorkeur technisch, hetzij bedrijfskundig – facilitair – commercieel, aangevuld met NEVI 1 en 2 en eventuele andere vakgerichte NEVI modules;
 • Je denkt en handelt project- en procesmatig en bent een gedegen inkoopmanager die gewoon verstand van zaken heeft;
 • Je bent een daadkrachtige en stevige persoonlijkheid en weet weerstanden om te buigen;
 • Je hebt plezier in onderhandelen en weet jouw communicatie soepel af te stemmen op de situatie en doelgroep. Je bent dienstverlenend, nauwkeurig, besluitvaardig en kostenbewust;
 • Vanuit jouw vakgebied draag je bij aan innovatieve en duurzame oplossingen met winstgevendheid;
 • Gevoel voor ondernemerschap met aandacht voor risico- en contractmanagement.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team;
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
 • Er wordt stevig beslag gelegd op je intellectuele capaciteiten, commerciële- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Een goed salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, neem dan contact op met Jos van der Vegt, HR Manager, telefoonnummer 06 2041 3303 of Bert Haan, Regiodirecteur 06 1368 6997.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via