Uitvoerder Funderingstechniek

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Werkendam

Heb jij kwaliteit als fundament? Ben jij de ervaren Uitvoerder funderingstechniek?

Ben jij in staat zelfstandig te werken en leiding te geven, maar ben je ook een goede teamspeler?

Dan ben jij de juiste persoon voor Terracon!

Dit zijn wij

Een landelijk en internationaal bedrijf dat zich specialiseert in funderingstechnieken dat met beide benen stevig op de grond staat, maar dat ook oog heeft voor de modernste technieken en toepassingen.

Ervaren en bekwaam personeel, modern materieel, uitgebreide know-how en jarenlange ervaring, de persoonlijke inzet en het probleemoplossend vermogen maken Terracon Funderingstechniek B.V. tot een innovatieve specialist op het gebied van funderingen.

Dit ga je doen

Het speelveld van een Uitvoerder is groot. De projecten van Terracon worden door heel Nederland uitgevoerd en regelmatig steken wij de grenzen over om Europa in te trekken. Je bent verantwoordelijk voor het hele realisatieproces van diverse projecten. Als spil op het project zorg je voor een goede klantrelatie, kwalitatief goed werk en een gemotiveerde ploeg.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een uitvoerder die samen met het team iedere keer weer een goede prestatie neerzet waarbij tijd en kwaliteit de leidraad is. Ook wanneer de werkdruk stijgt, houd jij het hoofd koel. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. Deze competenties pas je ook toe bij de contacten met de klant.

De voortgang van de werkzaamheden op de projecten leg je in (dag)rapporten vast.

Jij hebt een MBO diploma in de Civiele richting en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met één of meerdere technieken op het gebied van Vibro palen / grondverdringende boorpalen / Vibro-combi palen / Prefab palen / Damwanden / Combiwanden / Waterwerk is zeker een pré.

Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B, beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben je in staat om met Word en Excel te werken. Beheersing van de Duitse taal wordt op prijs gesteld.

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke en afwisselende functie door heel Nederland en daar buiten.

Een werkomgeving met korte lijnen, een prettige werksfeer en met aansprekende projecten.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij Terracon is de Bouw & Infra cao van toepassing.

Voor de uitvoering van onze projecten kan het nodig zijn om 'buiten-af' te gaan. De hotel- en verteerkosten worden door Terracon verzorgd.

Meer weten?

Heeft de functie van Uitvoerder je interesse gewekt, maar wil je meer informatie neem dan contact op met Sikko Doornbos, Directeur Terracon, via 06-53 15 31 34. Hij is elke werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar voor vragen over deze functie.

Je kunt deze vacature ook vinden op www.terracon.nl.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Uitvoerder funderingstechniek? Dan zien wij jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet! Je kunt deze mailen naar Sikko Doornbos: s.doornbos@terracon.nl.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via