Junior Software Engineer

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Leeuwarden

Strukton Worksphere zoekt een talentvolle Software Engineer die bijdraagt aan de verdere groei van onze activiteiten in industriële automatisering

Dit ga je doen

Als junior software engineer werk je in teamverband mee aan technisch uitdagende projecten op het gebied van hoogwaardige industriële automatisering. In samenwerking met een ervaren collega denk je mee over functionele en detailspecificaties van totale besturingssystemen en je bent vervolgens in staat om volgens gedefinieerde en vooraf bepaalde methoden programmatuur te ontwerpen voor uiteenlopende systemen. Bovendien ben je betrokken bij de implementatie, het testen en eventueel het inbedrijfstellen op locatie van de systemen en/of applicaties. Afhankelijk van de klantvraag, draai je mogelijk (tijdelijk) mee in de storingsdienstregeling (consignatie). In onderhoud focussen we steeds meer op technisch beheer op afstand (PULSE), we onderzoek ook de mogelijkheden voor data gestuurd onderhoud in de industrie, groei jij mee in assetmanagement en industry 4.0?!

Dit verwachten wij van jou

  • Bij voorkeur een Hbo- of Universitaire opleiding richting industriële automatisering of elektro-/ besturingstechniek of IT. Een afgeronde opleiding MBO (BOL 4) richting Elektrotechniek,  Industriële automatisering of Mechatronica met de ambitie om door te leren is bespreekbaar.
  • Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied, je bent nieuwsgierig naar nieuwe toepassingen en innovaties en weet deze te vertalen en toe te passen in je vak.
  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situatie houd je overzicht en weet prioriteiten te stellen.
  • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in de industrie.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Vanuit de regio Noord Oost is Strukton Worksphere ook actief in technische totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en technische automatisering. De afdeling industriële automatisering is actief op het gebied van hard- en software engineering van PLC-systemen, SCADA-technologie, MES-applicaties, industriële netwerken, PC –oplossingen. De vacature is ontstaan vanwege ambities om verder te groeien.

 

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via