Asfaltuitvoerder

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Oldenzaal

Jouw passie: het realiseren van prachtige en uitdagende projecten voor onze asfaltploeg oost.

Dit ga je doen

Als asfaltuitvoerder vervul je een spilfunctie binnen de asfaltverwerking. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de asfaltploeg. Geen dag is hetzelfde. Niet alleen vanwege de vele contacten met de ploeg, collega’s en derden, maar ook de locatie is elke dag anders. Je geeft leiding aan de asfaltploeg. Dat doe je op een gedreven manier dat de asfaltploeg op een gemotiveerd is om efficiënt samen te werken aan een kwalitatief goed product. Veiligheid is uiteraard ook een belangrijk aspect van deze functie. Het werkgebied voor deze functie is in eerste instantie Noord- en Oost Nederland. Landelijke inzet behoort ook tot het takenpakket.

Dit is je afdeling

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Reef Infra is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Ben jij een proactieve professional, die met natuurlijk leiderschap zijn team weet te motiveren en uit te dagen? Beschik je over het vermogen altijd het overzicht te bewaren, ben je communicatief vaardig en ben je in staat relaties op te bouwen en te onderhouden?

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de Civiele Techniek
  • Ervaring als asfaltuitvoerder is een must
  • Woonachtig in het oosten van het land is een pré
  • Oog voor samenwerking
  • Teamspeler
  • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Reef Infra: effectief en efficiënt

Dit mag je van ons verwachten

Reef Infra – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen, Oldenzaal en Wijchen. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HRM, telefoon 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: HRM@reef-infra.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via