(senior) Contractmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

“jij bent in control”

Sterk en betrokken Contractmanagement draagt bij aan het verkrijgen van opdrachten, het signaleren van kansen en risico’s en het treffen van (contractuele) beheersmaatregelen met als doel het behouden van de contractuele positie van Strukton Civiel. Contractmanagement moet bijdragen aan het “in control” houden van projecten, tenders en de organisatie. Daarnaast moet Contractmanagement faciliteren dat projecten en tenders succesvol worden afgerond.  

Wij zoeken daarom een kritische, bij voorkeur juridisch onderlegde, collega die meehelpt de (contractuele) positie van Strukton Civiel optimaal te bewaken en te behartigen.

Dit verwachten wij van jou

Jij biedt ons een academisch denkniveau met minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je hebt gedegen (juridische) kennis van allerhande moderne contractvormen, algemene voorwaarden en bouw- en aanbestedingsrechtspraak. Je bent proactief en een volwaardig sparringpartner van de diverse betrokkenen. Je overziet het totale plaatje met oog voor diverse belangen, zonder de onderlinge relaties of het beoogd resultaat uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je in staat en bereid het juridisch bewustzijn van de organisatie te vergroten.

Je hebt bij voorkeur gewerkt in een technische en/of industriële omgeving en herkent de verschillende rollen en belangen binnen een projectteam. Uiteraard draag je actief bij aan het ontwikkelen en borgen van kennis op het gebied van contractmanagement binnen ons collectief van professionals.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende baan in een hecht team van contractmanagers en een belangrijke rol binnen het Tender- of Projectteam. Daarnaast besteden wij  veel aandacht aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Organisatie

Strukton Civiel Projecten ontwikkelt, realiseert en beheert grootschalige infrastructurele projecten, zoals wegen, bruggen en tunnels. Vanaf de eerste planfase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Naast totaaloplossingen leveren we in iedere fase van de keten tot in detail maatwerk. Interessante projecten zijn onder andere: De Groene Loper te Maastricht, Het Noorderbrugtrace te Maastricht, De Meppelerdiepsluis te Zwartsluis, overlaging van de Brug Ewijk.

Meer weten?

Neem contact op met Inge Boom-Kamps, contractmanager, telefoonnummer (06) 15 25 95 58. Inge is met uitzondering van de woensdag op kantoordagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.  

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature contractmanager of gebruik de solliciteer knop onderaan deze vacature.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via