Opleidingscoördinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Part- and full-time both possible
 • Standplaats Utrecht

Wil jij, als Opleidingscoördinator, Strukton verder helpen door een actieve bijdrage te leveren aan onze lerende organisatie en onze medewerkers verder te ontwikkelen in hun loopbaan?

Dit ga je doen

Als opleidingscoördinator ben jij binnen Strukton Opleidingen verantwoordelijk voor het van a tot z regelen van opleidingen. Hieronder valt ook de coördinatie van het startersprogramma van Strukton (FIT). Er wordt van je verwacht dat je alles van top tot teen regelt maar ook dat je continue kritisch blijft kijken naar opleidingen/ programma’s en naar de manier waarop jij je werk uitvoert. Naast je coördinerende rol ben je ambassadeur van Strukton Opleidingen. Je bent continue bezig met het informeren en enthousiasmeren van de gehele organisatie. Altijd op zoek naar mogelijkheden voor samenwerkingen en om de naamsbekendheid van Strukton Opleidingen te vergroten. Zo beheers en optimaliseer je het intranet van Strukton Opleidingen, bedenk je content voor nieuwsberichten, presenteer je Strukton Opleidingen op de stagedag en ga zo maar door. De Strukton organisatie is complex, aan jou de taak met alle onderdelen samen te werken om zo te komen tot het beste resultaat op het gebied van opleiding & ontwikkeling voor al onze medewerkers!

Wat zijn taken die je op je takenlijst tegen zal komen?

 • Het coördineren van het gehele opleidingsproces: plannen – organiseren – uitvoeren - evalueren;
 • Contacten onderhouden met alle partijen: externe opleidingsbureau ‘s, medewerkers en de verschillende onderdelen binnen de organisatie;
 • Financiële administratie van de afdeling en op basis hiervan bepaalde keuzes maken;
 • Zorgdragen voor een terugkoppeling richting de organisatie aan de hand van evaluaties en d.m.v. het opstellen van een managementrapportage;
 • Je zorgt voor informatie uitwisseling en hebt een belangrijke rol in het leggen van verbindingen binnen de organisatie.

Dit is je afdeling

Strukton Opleidingen – onderdeel van Strukton Civiel – werkt voor alle verschillende werkmaatschappijen van Strukton. Deze afdeling is gevestigd op het hoofdkantoor van Strukton in Utrecht. Strukton Opleidingen bestaat uit twee medewerkers: een Opleidingscoördinator en een Adviseur Talentontwikkeling & Opleiding. Aan jullie samen de taak Strukton Opleidingen naar het hoogste niveau te tillen.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een klantgerichte en pragmatische professional met een flexibele instelling. Iemand die planmatig en organisatorisch sterk is, oog voor detail heeft zonder het overzicht te verliezen. Je bent daadkrachtig en weet ideeën om te zetten in acties. Daarnaast ben je in staat helder en overtuigend te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk en op verschillende niveaus in de organisatie.

Verder vragen we:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding richting HRM / opleidingskunde;
 • Kennis en affiniteit met zowel persoonlijke ontwikkeling als plannen en organiseren;
 • Beschikbaarheid voor 32 – 40 uur in de week.

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast en ambitieus team. Er is sprake van een collegiale en gedreven werkomgeving met ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over deze functie en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Chantal Eberson, Manager HRM, door te e-mailen naar hrm-civiel@strukton.com.

Solliciteren op deze vacature kan door middel van de onderstaande knop ‘solliciteren’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via