Contractanalist

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere zoekt een Contractanalist die zorgt voor continue verbetering van beheer- en onderhoudsprocessen en het adviseren van de eigen organisatie op technisch en/of bedrijfskundig gebied.

Dit ga je doen

Als Contractanalist ben je dé expert van onze beheer- en onderhoudsprocessen. Op basis van jouw scherpe contractanalyses kom je telkens met voorstellen om onze processen en contractrendementen te optimaliseren.  Vanuit storingsanalyses, onderhoudsanalyses en klachtenonderzoeken met betrekking tot gebouwgebonden installaties doe je continu verbetervoorstellen.
Je verdiept je in de eisen die gesteld worden in onze onderhoudscontracten en analyseert op het nakomen van onze contractuele afspraken en KPI’s.
Op basis van aangeleverde technische gegevens kan je meerjarenonderhoudsplannen en begrotingen opstellen, inclusief het verwerken in systemen.
Verder kan je complexe klantrapportages maken of voorbereiden, adviseren bij de implementatie van nieuwe contracten en je bent aanspreekpunt en sparringpartner voor Klantmanagers, Manager Operations en Groepsleider Operations Support.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in technische en/of bedrijfskundige richting;
  • Je hebt bij voorkeur een paar jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, en beschikt over goede adviesvaardigheden.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Werken in een dynamische omgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter regio Zuidwest, telefoonnummer 06 - 15 05 81 90.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via