Beheertechnicus

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Strukton Worksphere zoekt voor onze klant, de Universiteit van Tilburg, een proactieve Beheertechnicus die planmatig en gestructureerd kan werken en beschikt over een flinke dosis technische knowhow.

Dit ga je doen

Je bent het aanspreekpunt voor één of meerdere grote klanten en zorgt dat hun gebouwgebonden installaties altijd in topconditie zijn. Je ziet toe op een juiste uitvoering van onderhoud, handelt storingen adequaat af en stuurt op tijd de juiste servicemonteurs en onderaannemers aan. Je onderhoudt persoonlijk en telefonisch contact met opdrachtgevers, kent hun situatie als geen ander en legt gemaakte afspraken duidelijk vast. Ook zorg je dat deze afspraken worden nagekomen en dat de kritische prestatie-indicatoren (kpi's) altijd worden behaald. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant 100% tevreden is, maar begrijpt ook dat er een marge moet worden verdiend. Met veel technische kennis leid je het beheersproces in goede banen en doe je verbetervoorstellen.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch sterk, toegankelijk, gedisciplineerd en kwaliteitsgericht.
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken.
  • Je bewaakt operationeel de veiligheid, kwaliteit en efficiency van de uitvoering (van zowel eigen monteurs als onderaanneming).
  • Je hebt HBO- werk- en/of denk niveau en minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding, en minstens 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als servicetechnicus met ervaring in de procesindustrie (Chemelot).

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via