Junior Calculator Tendermanagement

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht
Voor de afdeling Tendermanagement zoekt Strukton Rail een Junior Calculator verantwoordelijk voor de calculatie van één of meerdere (multidisciplinaire) projecten op het gebied van spoor infra.

Dit ga je doen

Ben jij een starter en goed in het doorgronden van de klantvraag om tot een kwalitatieve en efficiënte planning te komen? Wil je helpen met het realiseren van een duurzame rail infrastructuur? Dat kan als Junior Calculator bij Strukton Rail!  Samen met je team verdiep je in de inhoud van het project en de behoefte van de opdrachtgever en vertaalt dit naar een project calculatie. Je zorgt daarbij voor het aanvragen van offertes bij toeleveranciers en onderaannemers en zoekt daarbij de samenwerking met de afdelingen Supply Chain Management en Juridische Zaken. De Junior Calculator ondersteunt de coördinatie van het interne offerte proces en bewaakt de voortgang. Aan de hand van de verkregen informatie werk je samen met collega's de winnende aanbieding uit.

Je werkzaamheden op een rijtje: 

 • Als Junior Calculator beoordeel je klantspecificaties op haalbaarheid en overleg je met tenderteams en uitvoering.
 • Het aanvragen van offertes bij potentiële toeleveranciers en onderaannemers.
 • Het opstellen van ramingen en offertecalculaties en het doorvertalen van de klantspecificaties naar begrotingen.
 • De Junior Calculator onderzoekt alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor het maken van de aanbieding en het uiteindelijk ook samenstellen van de aanbieding.
Het is belangrijk dat het project binnen het gecalculeerde bedrag wordt uitgevoerd. Samen met het team bewaak je welke kosten onderdeel zijn van de offerte en welke kosten als meerprijs kunnen worden opgevoerd. Om dit goed te bewaken zijn er korte lijnen met het uitvoeringsproces.

Dit is je afdeling

De afdeling Tendermanagement valt binnen de projectenorganisatie van Strukton Rail en vervult een belangrijke spilfunctie in aanbestedingstrajecten. Met de juiste prijs/ kwaliteitsverhouding kunnen we als organisatie het verschil maken in de markt en bijdragen aan een veilig spoor, zowel nationaal en internationaal.

Dit verwachten wij van jou

De Junior Calculator die wij zoeken neemt mee aan bagage:
 • een opleiding HBO en aantoonbare affiniteit met de technische sector, bouw, infra of rail.
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en probeert het beste te halen uit de mogelijkheden.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren.
 • De Junior Calculator die wij zoeken heeft een goede beheersing van administratieve processen.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (in het Nederlands).

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Rail begeven we ons in een dynamische wereld en zitten we midden in een aantal markt- en organisatieveranderingen. Dit betekent dat met elkaar bouwen aan een innovatieve bedrijfsvoering. Van een decentrale organisatie naar een centrale organisatie én van landelijk naar een internationaal opererende organisatie. Met een scherp oog voor technologische ontwikkelingen en kwaliteit. Niet alles is in kannen en kruiken, maar dat is misschien ook wel de charme en geeft ruimte tot eigenaarschap.

Natuurlijk bieden wij meer dan prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Zo bieden wij elke 4 weken een salaris en kun je bij ons genieten van 18 extra ATV dagen, naast je rechtmatige (25) vakantiedagen. Bovendien hebben wij tal van opleidingen, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. En tenslotte werk je natuurlijk bij een A merk organisatie in de spoorbranche.

Meer weten en solliciteren?

Net je studie afgerond of beschik je juist over bakken ervaring? Neem dan eens contact op met onze recruiter . Zo kunnen we samen kijken of er voor jou een geschikte plek is binnen Strukton Rail.

Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via