Uitvoerder Infratechnieken

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime/parttime
  • Standplaats Utrecht

Wil jij werken aan mooie en interessante projecten? En ben jij in staat om die projecten goed op te starten en te begeleiden? Ben jij communicatief vaardig, waardoor jij de perfecte schakel bent tussen binnen en buiten en richting de opdrachtgever? En heb jij daarnaast ook administratief de zaken goed op orde? Dan ben jij de Uitvoerder die wij zoeken!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Infratechnieken ben jij de schakel tussen het project dat door de eigen collega's ontworpen is, en wat buiten uitgevoerd moet worden. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de projecten, de uitvoering hiervan en voor het laten beheren van eigen materieel.

Binnen onze tak Infratechnieken hebben we de volgende specialisaties: Perstechniek, Vijzeltechniek, en Geluidwering. Jij zal met name verantwoordelijk zijn voor de specialisatie Perstechniek. Uiteraard spring je bij de andere specialisaties bij als dat nodig is.

Op proactieve wijze stuur jij het projectteam aan en hierbij werk je nauw samen met de Werkvoorbereider en de Projectleider. Je organiseert mensen en materiaal zo efficiënt mogelijk en je controleert en bewaakt verwerkte hoeveelheden. Jij weet als geen ander hoe je jouw team kunt motiveren om het project uit te voeren conform het contract en binnen de vastgestelde planning en werkbegroting. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit voorop! Daarnaast verzorg je de projectadministratie, je signaleert contractwijzigingen en stelt meer- en minderwerkrapportages op. Verder onderhoud je het klantcontact en neem je actief deel aan projectteam- en bouwvergaderingen, hierdoor ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het team en de wens van de opdrachtgever. Wij hebben een grote diversiteit in onze opdrachten en hebben onlangs een aantal mooie projecten gerealiseerd.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Strukton Infratechnieken is onderdeel van Strukton Civiel, gespecialiseerd in boren, persen en schuiven.

Dit verwachten wij van jou

Als eerste heb je een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek. Heb jij ruime werkervaring, dan volstaat ook een MBO opleiding Civiele Techniek. Daarnaast ben je bij voorkeur woonachting in de regio Utrecht. De collega die wij zoeken is een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid. Je bent leergierig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent toegankelijk voor anderen, maar je weet ook wanneer je op jouw strepen moet staan. Je bent zelfstandig, maar in deze functie is het ook erg belangrijk dat je goed in teamverband kunt samenwerken

Verder:

  • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van UAV-GC en RAW
  • Ben je in bezit van rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter, via 06-38305719.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van Uitvoerder, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om kandidaten voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via