Assistant Treasury Controller

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Parttime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Integrale Projecten zoekt een accurate Assistant Treasury Controller met een brede interesse die van aanpakken houdt (32 uur per week).

Dit ga je doen

Als Assistant Treasury Controller ben je de spin in het web voor het aanvragen en verwerken van bankgaranties voor de Strukton Groep en haar werkmaatschappijen. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent bankgaranties en je hebt veel contact met onze werkmaatschappijen in binnen- en buitenland, met de banken en financiële instellingen die garanties verstrekken. Daarnaast heb je diverse ondersteunende taken op juridisch/administratief gebied en draag je onder andere bij aan het opstellen van financiële rapportages.

Dit is je afdeling

Strukton Integrale Projecten is een werkmaatschappij van Strukton Groep, en opereert vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Het team bestaat uit gedreven en goed opgeleide financiële, juridische en project management specialisten. Ambitieuze en enthousiaste collega’s die weten welke verantwoordelijkheid zij dragen en die goed zijn in hun vak. Er heerst een open, informele werksfeer waarin iedereen het maximale uit zichzelf haalt, zich wil ontwikkelen en daartoe ook alle mogelijkheden krijgt.

Dit verwachten wij van jou

Je bent iemand die meerdere activiteiten naast elkaar kan doen zonder het overzicht te verliezen. Je werkt accuraat en zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je leergierig en heb je een proactieve houding.

  • Je hebt een HBO-opleiding gevolgd met een overwegend financiële of juridische invalshoek en hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent gedreven en hebt ambitie om je breed te ontwikkelen binnen de Treasury/Control discipline;
  • Je bent een procesdenker en haalt er plezier uit je activiteiten goed te plannen en je dossiers op orde te hebben.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende en afwisselende baan binnen één van de grootste bouwondernemingen in Nederland, die wereldwijd actief is.

  • Een werkomgeving met een prettige, open en informele werksfeer;
  • Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden;
  • Je krijgt de kansen om je breed te ontwikkelen op het gebied van financiële zaken.

Meer weten en solliciteren

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature, kun je contact opnemen met Arthur Vlaanderen door te mailen naar arthur.vlaanderen@strukton.com of te bellen naar (06) 29 57 68 29.

Voor meer informatie omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Merel Roelofsen, HRM-adviseur, via merel.roelofsen@strukton.com.

Solliciteren op deze vacature kan door middel van de onderstaande knop "Solliciteer nu"

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via