Tendermanager

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Ben jij in staat het beste in jezelf en je team naar boven te halen, zodanig dat je boven het maaiveld uitkomt op het gebied van het winnen van aanbestedingen? Ben jij graag vanaf de leadfase bij uitdagende civieltechnische projecten betrokken en wil jij invloed uit kunnen oefenen op wat je gaat doen en hoe je dat vervolgens gaat organiseren? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Tendermanager voor de afdeling Verwerving van Strukton Civiel Zuid, iets voor jou?

Dit ga je doen

Als Tendermanager bij Strukton Civiel Zuid ben jij verantwoordelijk voor het projectmatig organiseren van inschrijvingen op aanbestedingen met als einddoel een kwalitatieve aanbieding waarmee je Strukton Civiel weet te onderscheiden. Dit doe je uiteraard niet allemaal alleen, maar in teamverband met onder andere begroters, planschrijvers en projectcoördinatoren. De grootte van het team is afhankelijk van de complexiteit van het project waarbij je samen met de Manager Verwerving je teams samenstelt. Jij stuurt de teamleden aan en faciliteert daar waar nodig. Door in gesprek te zijn met onze klanten weet je de de vraag van deze klant duidelijk in beeld te krijgen om vervolgens de winnende strategie met je team te bepalen. Deze strategie dient vervolgens samen met het team vertaald te worden naar een goede aanbieding. Zodra de tender gegund is draag je deze over aan de Projectmanager, maar je hebt de vrijheid om ook tijdens de realisatiefase betrokken te blijven. Wij zijn op zoek naar iemand die innovatief is op het gebied van (nieuwe) diensten en die beschikt over een winnaarsmentaliteit, tweede worden in dit vak is voor jou geen optie!

Je werkt meestal samen met je tenderteam op ons kantoor in Breda, maar af en toe ook op ons hoofdkantoor in Utrecht.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is een echte doorzetter, staat stevig in zijn schoenen, is nadrukkelijk resultaatgericht en accepteert niet zomaar een nee. De lat hoog leggen zit in je natuur. Je bent organisatorisch sterk, beschikt over een flinke dosis ondernemerschap, hebt een sterk gevoel voor commercie en bent een echte kartrekker. Verder:

  • heb je een afgeronde HBO/WO opleiding technische bedrijfskunde of civiele techniek
  • heb je bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie of relevante functies zoals Tender/EMVI coördinator of Tender/EMVIstrateeg;
  • heb je ervaring in het kwaliteitsdeel van aanbestedingen (EMVI & BV Aanpak)

Ben je enthousiast maar twijfel je aan je ervaring, aarzel niet om je cv op te sturen, want ook jong talent is welkom!

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je de mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is bespreekbaar. Een auto van de zaak is tevens onderdeel van de functie.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Ben je enthousiast geworden over de functie van Tendermanager dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via