Spoorkraanmachinist gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Strukton Rail Equipment - Utrecht
Ben jij een kraanmachinist die enkele jaren ervaring heeft met het bedienen van een KROL (kraan op lorries) wil jij werken in een groot team op 't spoor met moderne machines en bij het grootste en leukste spoor infrabedrijf van Europa? Solliciteer dan nu!

Dit ga je doen

Als KROL machinist bij Strukton Rail bedien je de KROL (kraan op lorries) voor projecten en onderhoud aan het spoor. Je bereidt je werkzaamheden goed voor en voert ze uit op basis van de juiste instructies en voorschriften. Samen met de uitvoerder beoordeel je de haalbaarheid van je werk en neem je eventuele afwijkingen in behandeling. Je staat stevig in je schoenen, want alleen jij kan aangeven of iets gebeurt volgens de (veiligheids)voorschriften. Nadat je werk erop zit, maak je de KROL gereed door deze geordend en schoon achter te laten.

Vanzelfsprekend gebruik je altijd je persoonlijke beschermingsmiddelen en leef je de (veiligheids) regels na.

Meer weten over wat je gaat doen? Lees dan het interview met Jeroen Kout! Of kijk een kort filmpje van de KROL.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Equipment werk je met de grootste en meest geavanceerde machines binnen en buiten Nederland. Dit zijn technologische hoogstandjes waar jouw hart als vakman echt van gaat kloppen. Ons pareltje? De vernieuwingstrein. Deze werkt door heel Europa aan de mooiste projecten ter vernieuwing van het spoor. Zoals de Hogesnelheidslijn in Kopenhagen. Maar ook dichterbij huis bij een spoorvernieuwing van 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Natuurlijk hebben we nog veel meer machines. Locomotieven, stopmachines, ballastmachines, bovenleidingmaterieel en spoorkranen. Onderhoud aan deze machines doen we zelf. Ook zorgen wij ervoor dat de machines op de juiste plek en tijd optimaal beschikbaar zijn. Jouw toekomstige collega’s houden van machines en zijn trots op hun vak. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Voor de functie van KROL Machinist verwachten wij van jou een flexibele instelling, aangezien je veel in nachten en weekenden werkt. Vanuit passie voor je vak en met je goede communicatieve vaardigheden weet je goed aan je collega's uit te leggen waarom bepaalde dingen op een bepaalde manier moeten of niet mogelijk zijn. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je in ieder geval over ruime ervaring als kraan-machinist en:
  • Je bent in bezit van het certificaat KROL-machinist W5.02 
  • Je bent in bezit van minimaal een mbo opleiding

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Uitdagend en voldoende werk op en rondom het spoor.Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
  • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
  • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
  • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
  • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via