Contractbeheerder

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Strukton Worksphere zoekt een proactieve Contractbeheerder die planmatig en gestructureerd kan werken en beschikt over een flinke dosis organisatietalent.

Dit ga je doen

Je bent het aanspreekpunt voor één of meerdere grote klanten en zorgt dat hun gebouwgebonden installaties altijd in topconditie zijn. Of het nu gaat om storingen, onderhoud of klussen, jij hebt de touwtjes stevig in handen. Je stuurt monteurs en derden aan en zorgt dat alle werkopdrachten effectief en efficiënt worden afgehandeld. Je onderhoudt persoonlijk contact met je opdrachtgever, kent zijn situatie als geen ander en legt gemaakte afspraken duidelijk vast. Uiteraard zorg je dat deze afspraken worden nagekomen en dat de kritische prestatie-indicatoren (kpi's) worden behaald. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant 100% tevreden is maar begrijpt ook dat er een marge moet worden verdiend.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring in gebouwbeheer;
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken;
  • Je communiceert makkelijk en helder op meerdere niveaus.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Like Bosboom, HR-manager regio Zuid, telefoonnummer 06 - 11773371.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via