V&G-Coördinator uitvoeringsfase

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Projecten - Utrecht
Ben jij de v&g-coördinator met ervaring met veiligheidsmanagement, V&G-ontwerpen en Arbo-verplichtingen bij voorkeur binnen rail infra projecten en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij Strukton Rail!

Dit ga je doen

De volledige veiligheidsorganisatie van projecten is bij jou in goede handen. Een hele verantwoordelijkheid die jij met al je ervaring aankunt. Die ervaring zet jij in als je de leiding neemt bij het opstellen van de uitvoeringsplannen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Natuurlijk zorg je er ook voor dat alle teamleden inhoudelijk goed op de hoogte zijn van die plannen en dat deze op juiste wijze worden uitgevoerd. Je fungeert daarbij als eerste aanspreekpunt voor projectmedewerkers, werkplekbeveiligers, controleurs en de KAM-afdeling en je zorgt voor de onderlinge afstemming. Zo’n 3 dagen per week werk je aan de veiligheidsorganisatie vanaf ons kantoor in Utrecht. De andere 2 dagen ben je te vinden op een van de projectlocaties waar je coacht op veiligheid, vragen beantwoordt, inspecties uitvoert en indien nodig veiligheidsmaatregelen treft. Als v&g-coördinator uitvoeringsfase zet jij bovendien al jouw kennis en kunde in bij het:

 • Analyseren van contracten op onder andere arbo- en gezondheidsrisico’s, aanrijdgevaar, elektrocutiegevaar en verkeersstromen
 • Opstellen en beheren van het V&G- plan en het RI&E waarbij je rekening houdt met de wettelijke normen en de richtlijnen van Strukton Rail Nederland BV
 • Nemen van maatregelen op de bouwplaats en het coachen van alle betrokkenen
 • Verbeteren van het hele V&G-proces. Dit doe je op basis van evaluaties, trends en ontwikkelingen op het vakgebied

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Projecten werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan toonaangevende spoorprojecten. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of een innovatieve werkwijze voor de sporen op de Moerdijkbrug. Sporen die we niet vastschroeven, maar ingieten. Of wat dacht je van een compleet nieuwe infrastructuur voor de tram in Nieuwegein? Of zelfs een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun professie. Samen met een team van hooggekwalificeerde en gecertificeerde professionals ben je verantwoordelijk voor de spoorweg- en integrale veiligheid. Zo nemen wij het totale veiligheidsmanagement van alle Railinfra-projecten onder onze hoede. Daarnaast zijn er nog veel meer veiligheid gerelateerde zaken die moeten worden opgepakt, waardoor jij een breed takenpakket gaat krijgen. 

Dit verwachten wij van jou

Als jij iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor. Diezelfde inzet en betrokkenheid verwacht je ook van je collega’s. Dat komt goed uit, want bij Strukton Rail gaan we altijd voor het beste. De beste kwaliteit en de beste vakmensen. Jij bent een echte kartrekker die met al je kennis en ervaring de afdeling naar een nóg hoger niveau tilt. Met flair en doorzettingsvermogen krijg jij in iedere situatie de onderste steen boven. Je communiceert makkelijk en dat komt je goed van pas als je informatie haalt en kennis deelt. Voor de vacature v&g-coördinator uitvoeringsfase neem je verder mee:

 • een afgeronde mbo niv. 4 - of hbo-opleiding
 • in ieder geval een hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur opgedaan door opleiding en/of werkervaring
 • een diploma MVK of vergelijkbaar. Bij voorkeur aangevuld met de railalert certificaten VGCU, WB-O U en V of je bent bereid om deze te behalen
 • minimaal 5 jaar ervaring als v&g-coördinator of veiligheidskundige
 • kennis van relevante wet- en regelgeving zoals Arbowet, NVW- en RLN-regelgeving

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via