Calculator Civiele Betonbouw

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime/parttime
  • Standplaats Utrecht

Bij ons is calculatie de afdeling die het verschil maakt en dat is precies wat jij wilt, want als jij aanbiedt wil je ook kunnen scoren! Van meet af aan ben je betrokken bij onze mooie projecten waarbij je de wensen van de klant weet te vertalen naar een kostprijsberekening. Dit doe je niet alleen, maar in een team van leuke en enthousiaste collega’s waarmee je aan verschillende en uitdagende projecten werkt en contact onderhoudt met klanten en onderaannemers. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, zo ben je het ene moment bezig om op basis van bestekken rekenwerk uit te voeren, het andere moment ben je op locatie aan het schouwen of in bespreking met de klant. Ga jij voor de beste kostprijs, dan gaan wij voor jou!

Dit ga je doen

Als Calculator Civiele Betonbouw bij Strukton Civiel West ben jij een cijferend brein binnen ons team. Het is jouw doel om de aanpak, risico’s, kansen en kostprijs te bepalen. Wanneer je voor de projecten in de regio Utrecht gaat calculeren dan variëren deze projecten in grootte van 1 ton tot 25 miljoen. Hierbij ben je niet altijd aan het calculeren maar regel je bijvoorbeeld ook de planning en bij kleine projecten zoek je uit hoe iets gemaakt wordt en wat er nodig is, zodat je jouw calculatie daarop kan aanpassen. Daarnaast kan er vanuit Strukton Civiel Projecten een beroep op jou gedaan worden waarbij je de grotere projecten variërend van 25 miljoen tot 100 miljoen gaat calculeren. De projecten kunnen bestaan uit bruggen, viaducten, tunnels, onderdoorgangen, maar ook fundaties voor industriebouw. Je werkt voornamelijk op kantoor in Utrecht en gemiddeld 1 dag in de week op locatie waarbij het werkgebied zich kan uitstrekken in de driehoek van Middelharnis, Scharwoude en Utrecht.

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het calculatieproces. Daarnaast geef je niet alleen gevraagd, maar ook ongevraagd advies richting zowel de klant als naar jouw collega’s. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er een juiste werkoverdracht plaats vindt richting de uitvoering/werkvoorbereiding, zodat zij precies datgene kunnen uitvoeren wat jij gecalculeerd hebt. Verder beoordeel je contractdocumenten en offerteaanvragen en draag je zorg voor een complete en juiste documentatie.

Het is jouw verantwoording om een aanbieding tijdig, volledig en juist aan te leveren waarbij we verwachten dat je een aandeel hebt in/kunt meedenken over het kwaliteitscomponent van onze aanbestedingen (EMVI).

De nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche houd jij goed bij en je verzamelt relevante documentatie, zodat je deze kunt delen met je collega’s met als doel om de kennis en vaardigheden binnen ons vakgebied op peil te houden.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen tussen diverse projecten en werkzaamheden, je weet dus goed prioriteiten te stellen. Kennis over de uitvoering gaat je hier zeker bij helpen. Daarnaast is het van belang dat je proactief bent, jij onderneemt actie om uiteindelijk tot je doel te komen: de beste kostprijs behalen. Hierbij heb je zeker jouw communicatieve vaardigheden nodig en weet jij goed samen te werken met jouw collega’s. Verder:|

  • heb je minimaal MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een opleiding richting Civiele Techniek;
  • beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (stage-ervaring mag je meetellen)

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. Dit gaat om de werktijden, maar het is ook mogelijk om af en toe thuis te werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Calculator Civiele Betonbouw dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via