Hardware Engineer Besturingstechniek

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Zwolle
In een ervaren team werken aan complexe en gevarieerde automatiseringsopdrachten? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als Hardware Engineer ben je in staat om zowel kwalitatief als kwantitatief automatiseringsprojecten te engineeren met betrekking tot besturingstechnische installaties, zoals bijvoorbeeld bruggen,- en sluizen, projecten voor de railinfra en andere industriële installaties. Je houdt je bezig met het opstellen van technische specificaties, maar uiteindelijk ook met het uitwerken daarvan.
Het is een gevarieerde functie, want je ondersteunt ook in de werkvoorbereiding en in de tenderfase. Jouw visie reikt dus verder dan alleen engineering; je hebt een duidelijke visie op het gehele vakgebied. Je maakt deel uit van een projectgroep, maar ook zelfstandige werkzaamheden maken onderdeel uit van de functie.

Dit is je afdeling

Je werkt bij Strukton Systems, het onderdeel van Strukton Rail waarbinnen de elektrotechnische activiteiten zijn gebundeld. De PMC Mobility Solutions Technology heeft uitdagende projecten die elke hardware engineer zullen aanspreken en uitdagen. Je bent werkzaam op de afdeling Bruggen en Sluizen. Deze afdeling houdt  zich onder andere bezig met technische automatisering in verschillende infrastructurele objecten, zoals bruggen, tunnels en sluizen. Jouw team bestaat uit zes collega's en je zult meestal werkzaam zijn in Zwolle. Afhankelijk van het project kan ook worden uitgeweken naar andere kantoren

 Wie zijn onze opdrachtgevers?

 • Provincies
 • Gemeenten
 • Waterschappen
 • Nedtrain / GVB
 • Strukton intern

Kort samengevat een veelzijdigheid aan relaties en techniek met een geweldig (gezellig én professioneel) team!
Lees hier de blog van collega Mart Jansma over werken bij Strukton Systems. http://www.struktonrail.nl/blog/wie-wil-er-nou-niet-bij-ons-team-horen/

 

Dit verwachten wij van jou

Naast een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek,  Industriële automatisering of Mechatronica beschik je over:

 • Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van het tekenprogramma E-plan;
 • Kennis van AutoCad , PLC software (Siemens) en Scada systemen is een pré.
 • Flexibiliteit (geen 9-tot-5 mentaliteit);
 • Rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven.
We hechten veel waarde aan opleiding en ontwikkeling (onbeperkt online opleidingen), maar ook aan de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers, waarvoor wij verschillende programma's aanbieden.

Daarnaast bieden wij je een goede cao (met onder meer een forse hoeveelheid vakantiedagen) flexibele werktijden en een fantastisch bedrijf om voor te werken.

Meer weten en solliciteren?

Heeft de functie van Hardware Engineer jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nazanin Sharif, Recruiter, via 06-15539721 of nazanin.sharif@strukton.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via