Applicatiebeheerder Navision

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Standplaats Utrecht

Ben jij helemaal thuis in de recente Navision producten? Weet jij als geen ander hoe de applicatie werkt? Weet je snel te schakelen en vragen vanuit de organisatie over deze producten op te pakken? En vind je het leuk om in teamverband te werken? Dan is de rol van Applicatiebeheerder Navision bij Strukton Civiel er een voor jou!

Dit ga je doen

Als Applicatiebeheerder Navision zorg jij er samen met jouw Navision collega’s voor dat de applicatie optimaal functioneert om zo collega’s uit de gehele organisatie te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent technisch en functioneel verantwoordelijk voor de stabiliteit en het inrichten en beheren van de applicatie.

Zo ga je aan de slag met de werking van de applicatie, voer je onderhoud uit op de databases, check je de logfiles en zorg je ervoor dat er tijdig onderhoud uitgevoerd wordt. Ook breng je na een grondig en gestructureerde testperiode updates in productie. Je bent dus niet alleen technisch bezig, maar je hebt ook een adviserende rol. In je werkzaamheden werk je volgens ITIL en ASL procedures.

Dit is je afdeling

In deze rol ben je samen met een team van Navision experts onderdeel van de afdeling ICT. In totaal bestaat de afdeling uit 22 ervaren medewerkers met verschillende expertises. Het team is hecht en benut elkaars kennis en ervaring om tot optimale resultaten te komen. De sfeer is informeel en ICT collega’s zoeken elkaar regelmatig op, ook als ze niet op één locatie zitten.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent sociaal, je weet door te vragen en tot de kern van een probleem te komen.
  • Je schakelt snel, kunt goed in teamverband werken en bent pragmatisch.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ongeveer 5 tot 10 jaar werkervaring met Microsoft producten.
  • Je hebt kennis van recente Navision producten.
  • Je bent bekend met ITIL en ASL procedures.

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke functie in een fijne werkomgeving met korte lijnen. Je salaris wordt per vier weken uitbetaald, in totaal ontvang je 13 periodes salaris. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort onder andere een auto, een smartphone, een laptop en deelname aan de pensioenregeling. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering. Binnen Strukton Civiel hechten we waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, daarom heb je de mogelijkheid om diverse opleidingen en/of cursussen te volgen.

Het betreft een fulltime functie in de vorm van een jaarcontract met de intentie tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je vaste werkplek is op het hoofdkantoor in Utrecht. 

Meer weten?

Heeft de functie van Applicatiebeheerder Navision jouw interesse gewekt, maar wil je meer informatie? Neem dan contact op met Evert Wilkes, Manager ICT via (06) 51 62 48 35. Evert is dagelijks tot 17:00 uur bereikbaar voor vragen over deze functie. 

Om een beeld te vormen over de projecten van Strukton Civiel raden wij je aan te kijken op de website van Strukton Civiel https://www.struktonciviel.nl/.

“Al tijdens mijn sollicitatiegesprek en eerste werkdag bij Strukton Civiel, viel mij direct op dat dit een no-nonsens organisatie is met korte lijnen. De meeste zaken worden snel geregeld zonder al te veel bureaucratie, iedereen binnen IT en informatiemanagement is rechtstreeks benaderbaar en dat geeft een goed gevoel. Je bent flexibel om je eigen werk in te delen, zolang afspraken maar worden nagekomen. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. De komende jaren ligt er een mooie uitdaging om alle deelbedrijven samen te voegen tot één werkmaatschappij, dit is iets waar ik graag mijn bijdrage aan lever”
Martin Offringa

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via