Teamleider Beheer & Onderhoud

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Maastricht

Strukton Worksphere zoekt een inspirerende Teamleider met een passie voor mensen en vakmanschap.

Dit ga je doen

Je geeft op inspirerende wijze leiding aan een team van zo’n 25 tot 35 servicetechnici, -monteurs en beheertechnici. Samen met een Klantmanager coördineer je alle werkzaamheden binnen het klantenteam (preventief en correctief onderhoud en klein buitencontractueel werk). Jouw focus ligt hierbij op de medewerkers. Je zorgt voor een juiste teambezetting, zowel in kwantiteit als in kwaliteit. Je coacht je medewerkers en begeleidt ze in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Jij zorgt ervoor dat zij optimaal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en met elkaar samenwerken. Een dynamische functie, waarin je veel onderweg bent, tussen je team, je klanten en ons eigen kantoor.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent een natuurlijk leider die beschikt over inlevingsvermogen en overtuigingskracht;
  • Je kunt goed plannen en organiseren, houdt overzicht, en werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en hebt tenminste 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Sabina Bregten, HR Manager Regio Zuid, telefoonnummer 0646281173.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via