Modelleur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Ben jij op zoek naar een functie waarin je jouw ontwerp vaardigheden verder kan ontwikkelen? En werk jij graag bij een organisatie waar er volop ruimte is om initiatief te nemen waardoor je zelf aan het roer kan staan van jouw eigen ontwikkeling? Kom dan werken als civieltechnisch modelleur bij Strukton Civiel Zuid. Je komt terecht in een gezellig team waar we jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden waaronder een auto van de zaak. Iets voor jou?

Dit ga je doen

Als civieltechnisch modelleur bij Strukton Civiel Zuid houd jij je bezig met het ontwerpen en op tekening uitwerken van civieltechnische werken in de beton- en waterbouw. De ene keer ben je al tijdens de tenderfase betrokken zodat jij in de ontwerpfase het idee kunt vertalen naar een ontwerp. De andere keer ben je tijdens de realisatiefase betrokken en werk je mee aan het traject van VO t/m UO. Tijdens de uitvoering ben je met enige regelmaat aanwezig op onze projectlocaties voor een stukje site-engineering en tijdens de opleveringsfase ben jij verantwoordelijk voor het maken van de as built tekening. Je werkt nauw samen met de constructeurs en de mensen van het projectteam waar je op dat moment bij betrokken bent.

Je werkt meestal op ons kantoor in Breda, maar af en toe ook op projectlocaties of bij de klant waar je deel neemt aan een bouwteamoverleg.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is iemand die zelfstandig kan werken, maar in deze functie is het ook erg belangrijk dat je een echte teamspeler bent. Je kunt goed omgaan met het in jou gestelde vertrouwen en je bent flexibel. Je bent creatief, neemt initiatief en je werkt secuur en nauwkeurig. Verder:

  • Heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting civiele techniek
  • Heb je een goede kennis van AutoCAD en kennis van Revit is een pré
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis Engels is een pré.
  • Heb je 0 tot 3 jaar relevante werkervaring.

Ben je enthousiast maar heb je nog geen of weinig werkervaring, aarzel niet om je cv op te sturen, want ook jong talent is welkom!

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je de mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week) waarbij er met enige regelmaat gereisd moet worden, daarom krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Modelleur dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via