Constructeur

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Breda

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij met jouw expertise een belangrijke bijdrage levert aan onze mooie en uitdagende projecten? Wil jij graag werken bij een bedrijf waar een professionele en collegiale werksfeer heerst met volop ruimte voor ontwikkeling? Zoek jij een vaste baan met een goed salaris, maar ook de leukste collega’s en vind je het leuk om aan te kunnen schuiven bij de vrijmibo of andere gezellige team- en personeelsuitjes? Solliciteer dan op de vacature van constructeur civiele techniek!

Dit ga je doen

Als constructeur civiele techniek bij Strukton Civiel Zuid ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen van civieltechnische werken in de beton- en waterbouw zoals bruggen, viaducten en tunnels. Vanaf de planvorming tot en met de realisatie ben je betrokken bij onze projecten. Je maakt constructieberekeningen en je denkt mee over bepaalde varianten in een ontwerp en je beoordeelt of iets haalbaar is of niet. Ook ben je tijdens de uitvoeringsfase verantwoordelijk voor de site engineering als blijkt dat we het werk buiten toch niet kunnen maken zoals het gepland was.

Als teamspeler ben je dus nauw betrokken bij de tender- en projectteams en werk je samen met je collega’s aan het ontwerp. Ook heb je regelmatig klantcontact, je maakt deel uit van projectteams en neemt deel aan het bouwteamoverleg, je bespreekt de voortgang en je kijkt mee en stelt bij daar waar nodig. Door een goede samenwerking met de klant gaan we voor de beste oplossing!

Je werkt meestal op ons kantoor in Breda, maar af en toe ook op projectlocaties of bij de klant waar je deel neemt aan een bouwteamoverleg.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken, is iemand die goed kan samenwerken en communicatief sterk is. Je bent in staat het overzicht te behouden en de voortgang te bewaken. Je bent analytisch, creatief, innovatief en meedenkend. Verder:

  • Heb je minimaal HBO Civiele Techniek
  • Heb je tot maximaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Heb je enige kennis van constructieberekeningen, (kennis van SCIA Engineer is een pré)
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je de mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week) waarbij er met enige regelmaat gereisd moet worden, daarom krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van constructeur civiele techniek dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie?
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via