Klantmanager Beheer en Onderhoud Techniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Maastricht

Strukton Worksphere zoekt een ondernemende Klantmanager die in het zuiden van het land aan de slag gaat om klanttevredenheid en rendement tot een hoger plan te tillen, die niet alleen een klantrelatie opbouwt in het commerciële traject, maar juist werkt aan een lange-termijnrelatie met je klant.

Dit ga je doen

Als Klantmanager bij Strukton Worksphere sta je voor klanttevredenheid en een goed rendement. Ondernemerschap is dan ook je tweede natuur. Je bent verantwoordelijk voor het managen van lopende Maintenance-contracten en voor acquisitie van Buiten Contractueel Werk in de wereld van techniek en gebouwen. Vanuit de relaties die je opbouwt met je contractpartners, adviseer je over en stuur je aan op contractuitbreiding en -verlenging.

Je geeft operationeel leiding aan het team dat werkzaamheden gaat uitvoeren. Je bent financieel verantwoordelijk voor jouw contracten, en rapporteert maandelijks aan zowel klant als aan eigen organisatie.

Dit verwachten wij van jou

Als ondernemerschap je tweede natuur is en jij gaat voor goed rendement en klanttevredenheid en staat voor duurzame samenwerkingsrelaties, dan ben jij de vakman of -vrouw die we zoeken. Herken jij je in het profiel, neem dan contact op voor een nadere kennismaking:

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding en hebt minstens 6 jaar ervaring in het leiden van complexe onderhoudscontracten;
  • Je bent klantgericht en weet behoeftes te vertalen in technisch organisatorische oplossingen;
  • Je kunt goed overtuigen, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Zo help je het ene moment bij het inwerken van een nieuwe monteur en ben je het andere moment in gesprek met een opdrachtgever over een raming van jullie onderhoudscontract;
  • Gebouwen zijn overal te vinden, en Strukton Worksphere dus ook. Daarmee krijg jij de kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak en uiteraard een goed pensioen;
  • Als je niet bij klanten bent kun je terecht op ons regiokantoor op Maastricht - Airport waar ook je collega’s regelmatig samenkomen en vormt daarmee een hecht team.

Over Strukton

Bij Strukton werken mensen die telkens hun grenzen verleggen, initiatief nemen voor een veilig en duurzaam resultaat en zich inleven in klanten om zo samen met partners tot vernieuwingen te komen. Van innovaties in railsystemen, civiele infrastructuur tot technische installaties en gebouwen.

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Sabina Bregten, HR manager, telefoonnummer 06-46281173.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via