Beheertechnicus

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een proactieve Beheertechnicus die planmatig en gestructureerd kan werken en beschikt over een flinke dosis technische knowhow.

Dit ga je doen

Je bent werkzaam bij onze opdrachtgever PGGM in Zeist. Jij zorgt ervoor dat zijn gebouw en zijn installaties altijd in topconditie zijn. PGGM investeert in innovatieve en duurzame oplossingen, waarbij economisch gewin niet altijd het belangrijkste argument is.

Je ziet toe op een juiste uitvoering van onderhoud, handelt storingen adequaat af en/of stuurt op tijd de juiste monteurs aan. In samenwerking met de contractbeheerder onderhoud je persoonlijk contact met de opdrachtgever. Je zorgt dat onze klantafspraken worden nagekomen en dat kritische prestatie-indicatoren (kpi's) altijd worden behaald. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant 100% tevreden is, maar begrijpt ook dat er een marge moet worden verdiend. Met veel technische kennis leid je het beheersproces in goede banen en doe je verbetervoorstellen.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch sterk, communicatief vaardig en kwaliteitsgericht;
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 4 of hoger) en minstens 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als servicetechnicus;
  • Je hebt kennis er ervaring van HVAC-installaties en Meet en Regeltechniek.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om te werken met innovatieve technieken, zoals PCM-koeling, warmtepompen, digitale monitoringssytemen (bv. ‘Pulse’: monitoring van energie, klimaat, comfort en prestaties van installaties);
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Mathijs Rotink, HR Manager regio Noordwest Midden, telefoonnummer 06 12411232.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via