Werkvoorbereider E

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Leeuwarden

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider E die onze Serviceklussen in goede banen leidt.

Dit ga je doen

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en diverse klussen. Ook het werk zelf is zeer afwisselend, van calculatie tot planning en advies. Ook kunnen er storingen binnenkomen waar jij je medewerkers op een correcte wijze in gaat begeleiden & aansturen. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Dit verwachten wij van jou

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
  • Je hebt gedegen vakkennis van E-installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin;
  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of ruime ervaring in de uitvoering met aanvullende opleidingen om als werkvoorbereider aan de slag te kunnen.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht;
  • De kans om ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, de overheid, de industrie, de mobiliteit en het vastgoed;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Paula Wiardi (HR Manager), telefoonnummer 06 1055 6124.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via