Werkvoorbereider

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt of Horst

Voor  Rayon Zuid (vestiging Helvoirt en Horst) is Van Rens mobiliteit op zoek naar Werkvoorbereiders Verkeerstechniek.

Dit ga je doen

In de rol van werkvoorbereider bereid je de diverse projecten tot in detail voor. Je maakt o.a. (VGM-) plannen en regelt personeel, het juiste materiaal en materieel waardoor het project volgens planning verloopt. Extern onderhoud je het contact met de opdrachtgever en ook intern zorg je dat iedereen op de hoogte is. Daarnaast bewaak je de gemaakte afspraken en signaleer je tijdig als zaken niet lopen zoals is afgesproken. 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s van Rayon Zuid.

Dit verwachten wij van jou

Als werkvoorbereider ben je flexibel, handel je proactief en beschik je over het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Daarnaast werk je gestructureerd en kun je prioriteiten stellen, waardoor je in de hectiek van de dag in staat bent het overzicht te behouden en het proces van voorbereiding aan kunt sturen. Verder heb je:
-      MBO+ werk- en denkniveau
-      Affiniteit met civiele techniek, ontwerp en planning
-      Kennis van diverse contractvormen
-      Goede communicatieve vaardigheden
-      Klantgerichte en dienstverlenende instelling
-      Kennis van Metacom (is een pré)
-      Certificaten BRL 9101 en VCA VOL (of ben je bereid deze
        te halen)

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Werkvoorbereider bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties   en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via