Werfbaas

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt

Wil jij een vaste baan met een goed salaris en ben jij op zoek naar een functie waarin je operationeel leiding geeft aan een leuk en enthousiast team? Word jij daarnaast gelukkig van een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisseling? Dan moet je zeker bij Van Rens mobiliteit zijn! Wij zoeken een nieuwe collega die onze Werfbaas wil worden in Helvoirt.

Dit ga je doen

Als Werfbaas ben jij verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werf. Jij stuurt het werfpersoneel aan, je bent verantwoordelijk voor de urencontrole en maakt een planning voor de dagelijkse bezetting, dit kan soms betekenen dat je extra mensen moet inhuren. Verder maak je aan de hand van spuit- en werkbonnen teksten op de plotter en bewaak je de kwaliteit van het materiaal. Ook ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire zaken zoals de kantinevoorraad en brandstof en ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein. Daarnaast houd je je bezig met het voorraadbeheer en de uitgifte van onder andere verhuurmaterialen en gebruiksartikelen. Je bewaakt budgetten, neemt actief deel aan het uitvoeringsoverleg en denkt mee over innovaties en verbeteringen in het werkproces.

Dit is je afdeling

Van Rens mobiliteit is een onderdeel van Strukton Civiel. Wij verzorgen de complete weginrichting en vervullen een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Bij Van Rens mobiliteit wordt er op een respectvolle manier met elkaar omgegaan en er heerst een fijne sfeer die te omschrijven is als collegiaal en open.

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang

Dit verwachten wij van jou

Allereerst zijn wij op zoek naar een collega die over goede communicatieve vaardigheden beschikt en die in hectische periodes in staat is om het overzicht te behouden. Je bent initiatiefrijk, flexibel en je hebt het vermogen om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Verder heb je een flinke dosis overtuigingskracht waarmee je jouw team weet te stimuleren om steeds weer een goede prestatie neer te zetten waarbij kwaliteit en veiligheid de leidraad is. Verder:

  • Heb je MBO werk- en denkniveau
  • Ben je handig met de computer (Excel, Word en Outlook)
  • Heb je ervaring met het aansturen van mensen
  • Ben je in het bezit van een VCA, BHV, heftruck- en BRL 9101 certificaat

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week).

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter via 06-43 83 82 75

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Werfbaas dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via