Senior kostprijsdeskundige

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime

Vandaag maken wij projecten voor morgen. Zo is de stad Maastricht weer één geheel, rijdt het verkeer soepel van a naar b door de aanleg van het Noorderbrugtracé en is de doorstroming van industrie- en havengebied Europoort weer toekomstbestending door de bouw van de grootste verticale hefbrug ter wereld. Wat wil jij maken?

Dit ga je doen

Als senior kostprijsdeskundige ben je vanaf de eerste fase betrokken bij onze multidisciplinaire civieltechnische projecten. Je schat een project snel in op basis van beperkte informatie en bepaalt met gemak in euros de grootste kostendragers. Je maakt zelfstandig kostprijsbegrotingen voor projecten onder de eur 25 mio en voor grotere projecten werk je in teamverband samen met verschillende disciplines. Probabilistische raming, SSK ramingen en denken in levensduur zijn hier onderdeel van. Je overziet risico’s, stelt kwaliteit voorop en EMVI doelstellingen zijn je leidraad. Kengetallen verwerk je in de kennisbank en je begroting spiegel je aan de daadwerkelijke realisatie. Je speelt een belangrijke rol in de keuze van het ontwerp en de trade offs. De projecten zijn zowel nationaal als internationaal maar je standplaats is Utrecht. Afhankelijk van de tender kun je ook tijdelijk op locatie in Nederland werken.

Dit is je afdeling

Je maakt onderdeel uit van team Technisch management. In dit team komen de disciplines werkvoorbereiding, uitvoering, ontwerp en begroting samen. Onze organisatie is ingericht volgens het IPM-model. We werken integraal samen met o.a. de teams projectbeheersing en contractmanagement.

Dit verwachten wij van jou

Je werkt gestructureerd, bent sterk in cijfermatige analyses en kunt onder druk werken. Goed kunnen samenwerken is een vereiste. Daarmee maak jij het verschil. Verder:

  • Opleidingsrichting en niveau is voor ons minder relevant, ervaring des te meer.
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring als senior begroter, senior calculator of kostprijsdeskundige in de civiele techniek;
  • Je hebt ervaring in het begroten van multidisciplinaire projecten tussen de eur 10 en 300 mio;
  • Ruime ervaring met verschillende contractvormen; UAV-gc is een harde eis, DBFM contracten een pre;
  • Ervaring in probabilistisch ramingen, SSK ramingen en LCC.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt te werken in een zeer collegiale en gedreven organisatie. Wil je je specialiseren of verdiepen? Onze afdeling Opleidingen helpt je graag verder. Ook voor persoonlijke ontwikkeling en groei is ruimte. Een goede werk / privé balans vinden wij belangrijk daarom kun je flexibel werken. De manier waarop vullen wij samen in. Het salaris is afhankelijk van  jouw kennis en ervaring. Strukton  heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden waarover wij je graag persoonlijk vertellen. Je valt onverkort onder de cao B&I UTA  die al voorziet in 43 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Je krijgt van ons een auto van de zaak en kun je onder andere gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering. Hou je van sporten? Bij diverse sportscholen in Nederland kun je via Strukton met korting trainen. 

Wie zijn wij?

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Meer weten?

Heeft de functie van senior kostprijsdeskundige je interesse gewekt, maar wil je meer informatie neem dan contact op met Martin Bos, Teamleider Technisch management. Zijn telefoonnummer is +31 (0)6 5337 9445. Martin is elke werkdag bereikbaar.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van calculator bij Strukton Civiel Projecten? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature Senior kostprijsdeskundige of gebruik de solliciteer knop onder aan deze vacature.   

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie dan komen we ook graag met jou in contact. Mail of bel Sjanie Viveen, Strukton Civiel Projecten via +31 (0)6 2736 8297of HRM-Civiel@strukton.com.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via