Technisch Administratief Medewerk(st)er

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Breda

Strukton Worksphere zoekt een zelfstandige- en goed georganiseerde administratieve duizendpoot met affiniteit in de techniek. Deze m/v gaat de organisatie pro actief ondersteunen bij het administratief verwerken van door onze technici uitgevoerde werkzaamheden. De Technisch Administratief Medewerker werkt nauw samen met de Storingscoördinator en de Onderhoudscoördinator op onze vestiging in Breda.

Dit ga je doen

Als Technisch Administratief Medewerk(st)er bij Strukton Worksphere heb je een verantwoordelijke rol in het administratief verwerken van technisch uitgevoerde werkorders zodat deze met de klant kunnen worden verrekend,  passend binnen de contractafspraken die daarover zijn gemaakt. Je beantwoordt vragen van onze  technici in het veld  die vaak op locatie bij de klant zijn gestationeerd. Tevens draag je zorg voor het uploaden van rapportages en het afmelden in klantsystemen. Je hebt ervaring met administratieve  systemen (projectadministratie, uren registratie) en je hebt ervaring met Excel.  Je werkt zelfstandig binnen een hecht team waarin samenwerken en collegialiteit belangrijke waarden zijn.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent klantgericht, pro actief en je neemt zelfstandig initiatief. Daarbij werk je gestructureerd en nauwkeurig, organiseer je je eigen werk en ben je communicatief vaardig. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
 • Je hebt een relevante administratieve opleiding afgerond op minimaal MBO 4 niveau en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je draagt zorg voor een optimale administratieve ondersteuning binnen het uitvoeringsproces Beheer & Onderhoud met nadruk op het uitprijzen van werkbonnen en je vind het prettig om zaken goed te organiseren en structureren.
 • Je bent gericht op een adequate en tijdige administratieve afhandeling van storingsmeldingen, bent resultaatgericht en je kunt goed prioriteiten stellen.
 • Je hebt affiniteit met de installatietechniek, aantoonbare ervaring in de branche is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer.
 • Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen.
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Stel je vragen aan Like Bosboom, HR Manager regio Zuid via like.bosboom@strukton.com of 06 - 11773371. Solliciteren kan via de ‘solliciteer direct’ button.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via