Teamleider Beheer & Onderhoud

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere zoekt een inspirerende Teamleider die een team technici gaat leiden.

Dit ga je doen

Het speerpunt binnen deze coördinerende functie ligt bij het coachen en begeleiden van een team van servicemonteurs en –technici. Zij verstaan het vak inhoudelijk, jij bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de juiste capaciteiten op de juiste werken bij de juiste klanten. Jij hebt aandacht voor de veranderende wereld, technische innovaties, nieuwe wet- en regelgeving en duurzame inzetbaarheid.  Jij weet de impact hiervan, de operationele en strategische regioplannen en de vraag van de klantenteams, te vertalen naar jouw team, opdat zij zich continu blijven ontwikkelen. Daarnaast onderhoud je contacten met het onderwijs voor ontwikkeling van jouw medewerkers en aanwas van talent. De afdeling Operational Support plant de technici en hun werkzaamheden, er wordt gewerkt in drie werkstromen (preventief onderhoud, storingen/correctief onderhoud en regiewerk). In nauwe samenspraak met de planners, klantmanager en beheertechnicus ben je aangehaakt op de voortgang van contracten.Jouw speerpunt ligt op alle operationele, organisatorische en  personele aangelegenheden. Denk aan individuele coaching, bevorderen samenwerking, ontwikkeling vakmanschap, bezettingsgraad en fungeren als vraagbaak bij administratieve, facilitaire en personele processen. Je ontzorgt en faciliteert de organisatie, opdat eenieder zich optimaal kan concentreren op de technische vraagstelling van de klant. Je bent in verbinding met en hebt oog voor jouw mensen, je bezoekt hen regelmatig op locatie, maar het merendeel betreft een coördinerende kantoorfunctie.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding. Idealiter ‘techniek’ als basis (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde/Installatietechniek of Bouwkunde) in combinatie met een bedrijfskundige, HRM, commerciële of facilitaire opleiding.
 • Enkele jaren werkervaring in beheer & onderhoud in de branche, affiniteit met zowel installatietechniek als bouw is vereist.
 • Leidinggevende ervaring met people management en coaching als speerpunt.
 • Technisch inhoudelijk gesprekspartner.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd, waardoor je een voorbeeld bent voor je teamleden.
 • Gevoel voor commercie, je stimuleert ‘lokaal ondernemerschap’ binnen jouw team.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • NB: De vacature is ontstaan vanwege doorgroei en ontwikkeling

 

Over Strukton Worksphere 

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via