Technisch Administratief Medewerker (startende MBO-er administratief met affiniteit met techniek)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Strukton Worksphere zoekt een enthousiaste administratieve medewerker die zich thuis voelt in een technische dienstverlenende organisatie met interesse in techniek en ambitie om zich in ons bedrijf te ontwikkelen naar een zelfstandige coördinerende functie.

Dit ga je doen

Binnen een van onze klantenteams ga je administratieve ondersteuning bieden. Dit houdt in dat je de administratie voor de door ons uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en opgeloste storingen gaat verzorgen. Hiervoor maak je gebruik van onze geautomatiseerde systemen om bonnen te verwerken en rapportages op te stellen. Je geeft terugkoppeling aan de klant over de uitgevoerde werkzaamheden en legt alles secuur vast zodat de facturering goed kan verlopen. Je wordt door ons goed begeleid en opgeleid. Daarom vinden we het belangrijk dat je leergierig bent en een goede teamspeler die graag meedenkt en samen met de collega’s een goede klantgerichte prestatie wil leveren.

Dit verwachten wij van jou

  • Je vindt het leuk om administratieve ondersteuning te bieden. Je bent secuur, klantgericht en je neemt zelfstandig initiatief.  
  • Je hebt affiniteit met techniek en bent ook bereid om opleidingen te volgen en je te verdiepen in de techniek 
  • Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO 4 niveau.
  • Je wil graag opgeleid worden binnen ons bedrijf om door te kunnen groeien naar een zelfstandige coördinerende functie binnen een klantteam  

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer.
  • Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via