Senior Projectleider Ontwerp Infrastructurele werken

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle ad IJssel

Bij Unihorn (advies- en engineering) zoeken wij jou, als jij jezelf herkent als; een allround, meewerkend, Senior Projectleider Ontwerp Infrastructurele werken die zich bezig gaat houden met het uitbreiden van onze opdrachten portfolio tot en met het ontwerp zelf. De nadruk zal liggen op wegen.

De projecten worden voorbereid tot en met de uitvoering en doorlopen daarbij alle bijbehorende fases. De ontwerpondersteuning binnen de geïntegreerde contractvormen voor de gelieerde aannemersbedrijven van Strukton spelen hierbij een belangrijke rol.

Dit ga je doen

Jouw uitdaging als Senior Projectleider Ontwerp Infrastructurele werken?

Als Projectleider Ontwerp werk je mee aan het gehele ontwerpproces, van de eerste schets tot aan het contract. Dit doe je samen met de teamleider en ontwerpers van het ontwerpteam van Unihorn. Zo zorg jij voor de planning, verzamel je informatie, vertaal je de eisen van de klant naar een uitvoerbaar ontwerp en ben je actief met het ontwerp-, en besteksgereed maken van projecten.

Hiertoe behoren projecten in de herinrichting van de openbare ruimte tot het ontwerpen, tenders en uitvoering van kleinere en grootschalige UAV-GC projecten. Daarnaast verbreed je de markt in met name de regio Zuid-West Nederland en lever je een belangrijke bijdrage in de acquisitie voor het verwerven en onderhouden van bestaande en nieuwe klantrelaties. Opdrachtgevers variëren van (semi-)overheden, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en aannemers binnen de Civiele techniek.

Tot jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden horen:

 • Het monitoren en bewaken van de kwaliteit, risico en kosten van projecten;
 • Het aansturen van specialisten & ontwerpers en technische disciplines afstemmen;
 • Deelname als ontwerp- projectleider in een (tender)team;
 • Het opstellen van contracten (RAW) maken en bewaken van kostenramingen, ontwerpnota’s met de daarbij behorende verificatie en validatie en het begeleiden van aanbestedingen voor klanten;
 • Het onderhouden en verwerven van klantenrelaties.

Dit is je afdeling

Waar kom je te werken als Projectleider Ontwerp Infra?

Jij komt te werken binnen het team ‘Ontwerp’ van ons advies- en ingenieursbureau Unihorn. Wij richten ons op infrastructurele werken voornamelijk binnen de wegenbouw.  Het totale team is op het moment tien man sterk en jij komt te werken op onze vestiging in Cappele aan den IJssel. Hier zal je nauw gaan samenwerken met de senior Ontwerper die al op deze locatie werkzaam is en verschillende projecten oppakken die verschillen in grootte en complexiteit. Binnen het team wordt op een open, transparante en duidelijke manier met elkaar gecommuniceerd. Men zegt waar het op staat en heeft respect voor elkaar. Wij zoeken iemand die hierbij past en die net als wij, gaat voor het gezamenlijke resultaat.

Dit verwachten wij van jou

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij bent integer en communiceert met een duidelijk doel voor ogen en met respect. Je bent onafhankelijk en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent ondernemend en vind het leuk om je eigen toko te runnen en om invulling te geven aan een brede rol. Je ziet altijd kansen en mogelijkheden om onze portfolio met opdrachten te vullen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent gedisciplineerd en je hebt de ambitie om op termijn de rol van vestigingsverantwoordelijke in Cappele aan den IJssel te vervullen. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen.

Verder vragen wij van jou;

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding Civiele techniek;
 • Minimaal vijf jaar relevante, leidinggevende werkervaring, bij voorkeur als (weg)ontwerp- projectleider, binnen civiele projecten;
 • Kennis en ervaring met diverse contractvormen;
 • Flexibiliteit en de bereidheid om op verschillende locaties te werken zoals ook op onze vestigingen in Scharwoude en Utrecht;
 • Een goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse taal;
 • Dat je woonachtig bent in de regio Zuid-West Nederland (Leiden, Utrecht, Dordrecht, Rotterdam).

Dit mag je van ons verwachten

Wat bieden we je als Senior Projectleider Ontwerp Infrastructurele werken?

Allereerst een omgeving waarbinnen er op een prettige manier wordt samengewerkt om tot een gemeenschappelijk resultaat te komen. Een dynamische functie waarin je jezelf breed kan ontwikkelen en waarin je gestimuleerd wordt om opleidingen te volgen die jou helpen je functie nog beter uit te kunnen oefenen. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Verder bieden wij uitstekende secundaire secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kun je denken aan:

 • 43 roostervrije dagen per jaar
 • Een uitstekend Pensioen ondergebracht bij het pensioenfonds voor de bouw (Werkgeversbijdrage is 50 procent, www. Bpfbouw.nl) 
 • Flexibele werktijden / locaties
 • Auto van de zaak

Meer weten en solliciteren

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Joyce Bosveld, recruiter, via 06-43838275 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Strukton Civiel West hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. 

Dit zijn wij

Unihorn is onderdeel van een grote organisatie, Strukton Civiel Regio West, waar veel verschillende disciplines zich onder een dak bevinden. Waarbinnen het mogelijk is om als specialist aan grote integrale projecten te werken maar waarbij je regionaal ook binnen kleinere projecten een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief te zijn. Een organisatie die in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen, een uniforme manier van werken en waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt maar met de bedrijfscultuur van een familiebedrijf; warm, open en ondernemend.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via