Business Controller

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WOHBO
  • Standplaats Amersfoort
Ben je een Business Controller met uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb jij oog voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen én spreekt het werken voor een groeiend en internationaal bedrijf jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

In de functie van business controller binnen Eurailscout Inspection & Analysis ben je (mede) verantwoordelijk voor de financiële controle binnen de organisatie. Jij bent de financiële schakel naar onze afdelingen Technology, Productie en Projecten.

Een greep uit jouw takenpakket:
-Je neemt een actieve rol richting het management; neemt deel in periodieke overleggen, bespreekt met hen de behaalde resultaten, ondersteunt hen met additionele rapportages /analyses ten behoeve van een betere besluitvorming en geeft daarover advies.
-Als business controller heb je een rol bij het opstellen, bewaken en analyseren van de bedrijfs-, afdeling- en projectresultaten.
-Je draagt bij aan de jaarlijkse begroting, projectbegrotingen en prognoses. Waar nodig spring je bij in de periode afsluitingen.
-Het KPI dashboard wordt door de business controller beheerd en we vragen je deze verder te ontwikkelen.
-Je doet voorstellen ter verbetering van onze primaire bedrijfsprocessen en neemt de organisatie mee in jouw visie.
-Je werkt mee in projecten, tenders en offerte trajecten en bent verantwoordelijk voor de goede kostprijsberekeningen. We vragen je ook een risico-inschatting te maken, collega's te "challengen" en te beoordelen of de voornaamste risico's voldoende in de prijsberekening, planning etc wordt meegenomen.
-Voor overleg reis je een aantal keren per jaar naar onze werklocaties in Nederland of onze kantoren in Berlijn en/of Parijs.
-Je legt direct verantwoording af aan de CFO van Eurailscout.

Dit is je afdeling

Eurailscout is een internationaal meetbedrijf. Wij meten de staat van het spoornetwerk en leveren deze informatie aan onze klanten. Eurailscout is gevestigd in Amersfoort en heeft tevens vestigingen in Parijs, Berlijn en Bologna. Vanuit deze vestigingen bedienen wij klanten in heel Europa en werken wij samen met infrastructuurondernemingen en onderhoudsbedrijven om tot een veiliger en betrouwbaar spoor te komen.

Eurailscout is een groeiend bedrijf met een jaarlijkse omzet van € 25 miljoen - € 30 miljoen. Eurailscout Group heeft een team van totaal 175 enthousiaste medewerkers met passie voor het product dat wij leveren. Voor meer informatie zie ook onze website: www.eurailscout.com.

Je ben onderdeel van de financiële afdeling. De financiële afdeling bestaat uit een Financial controller en 4 medewerkers op de administratie. 

Dit verwachten wij van jou

-Afgeronde hbo of wo opleiding in de richting (Bedrijfs) Economie, Financiën, Accountancy/Controlling of vergelijkbaar.
-Tussen de 4-5 jaar ervaring 
-Assertief, proactief, "team player" en zelfstandige werker zijn vaardigheden die wij graag in onze kandidaat zien.
-Aantoonbare bijgehouden expertise op het vakgebied van Finance & Control. Kennis van AO/IC (beheersing van processen) en de projectenorganisatie is een pre.
-Uitstekende communicatieve vaardigheden.
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Franse taal is een pre.
-Bereid zijn te reizen in Nederland en eventueel naar het buitenland.
-Affiniteit met een technische organisatie is een pre.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende functie voor een financial met ambitie.
Wij bieden je een collegiale sfeer aan. Jij krijgt de vrijheid je werk flexibel in te delen binnen een aantal afgesproken deadlines. We geven je de ruimte om te groeien. We zijn onderdeel van een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen (beide op fulltime basis). Ook vinden we het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werk en privé. Thuis en flexibel werken behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Recruiter, Nazanin Sharif via nazanin.sharif@strukton.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via