Contractsecretaris

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Roosendaal
Zijn de competenties samenwerken, nauwkeurigheid, analytisch denken en oog hebben voor detail op jou van toepassing? En ben jij proactief, gedreven, overtuig en enthousiasmeer jij mensen op basis van inhoudelijke argumenten?

Dit ga je doen

In deze rol fungeer je als rechterhand van de contractmanager voor een onderhoudsgebied van Strukton Rail. Samen met het team maak je het contract tot een succes en tot een veilige, efficiënte en winstgevende overeenkomst voor zowel de klant, als voor Strukton Rail. Het sturen op- en bewaken van afspraken binnen het contract PGO Zeeland behoort tot de kern van de functie Contractsecretaris. Binnen dit contract voeren wij onderhoud en storingsherstel uit in Zeeland. De afspraken over wat en wanneer wij aanleveren bij onze opdrachtgever heb je op je netvlies. Bij besprekingen stel je kritische vragen en overtuig je op basis van inhoudelijke argumenten en je communicatieve vaardigheden. Je trekt het initiatief naar je toe en pakt acties op die voortkomen uit deze overleggen. Je zet als Contractsecretaris de acties uit, bewaakt ze en adviseert daarbij je collega’s over de wijze van afhandeling. Tevens ben je verantwoordelijk om de interne processen te verbeteren.

Tenslotte speel je ook een belangrijke rol in de afhandeling  klantvragen  Je zorgt voor een goede relatie met de klant, monteurs en interne afdelingen binnen Strukton.

Werkzaamheden:
 • Verantwoordelijk voor de contractuele sturing;
 • Verzorgen van rapportages, afwijkingen, financiële zaken en tijdige- nauwkeurige rapportages aan de klant;
 • Bewaking van afgesproken KPI's;
 • Als aanspreekpunt van de klant is het jouw drijfveer om vanuit jouw kennis van het contract en de processen proactief te adviseren en voortdurend te verbeteren.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Strukton Rail Nederland bv is een organisatie met overwegend technische specialisten. Voor deze vacature is het een pré als je hiermee affiniteit hebt. Het is een must dat je contractueel gezien niets ontgaat, je vindt het een uitdaging alle ins en outs te ontdekken. Verder beschik je over:
 • Een afgeronde HBO opleiding (of daarmee bezig);   
 • Minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke of relevante functie;
 • Kennis van PGO (prestatiegericht onderhoud) contracten is een pré;
 • Overtuigingskracht, gedrevenheid, enthousiasme en samenwerken.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Timon Wijnne, Recruiter, via telefoonnummer: +31 6 21159816. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via