Uitvoerder Wegenbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Oldenzaal

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Uitvoerder Wegenbouw. De functie is op basis van 40 uur en heeft als werkgebied het oosten van Nederland. De standplaats voor je werkzaamheden is Oldenzaal.

Jouw passie: het realiseren van prachtige en uitdagende projecten in de Wegenbouw.

Dit ga je doen

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele projecten. Je hebt daarbij een belangrijk aandeel in het projectresultaat. Je bent er verantwoordelijk voor om projecten in goede banen te leiden en deze conform planning en kostenraming winstgevend te realiseren. Als geboren organisator denk je vooruit, bewaak je de voortgang en weet je wanneer je in moet grijpen. Je geeft leiding, hebt hierin een coördinerende en uitvoerende rol en je weet teams te motiveren. Daarnaast adviseer je de projectleiding, je neemt deel aan bouwvergaderingen en je signaleert meer- en minderwerk en draagt zorg voor de financiële afwikkeling hiervan.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Houd jij ervan om eerst te denken en dan te doen, mooie projecten te realiseren en de klant te verrassen? Ben jij een proactieve professional, die met zijn natuurlijk leiderschap zijn team weet te motiveren en uit te dagen?

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • Een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek
 • Achtergrond in een multidisciplinaire werkomgeving
 • Ruime ervaring in het operationeel aansturen van uitdagende projecten in de wegenbouw
 • Ervaring met diverse vormen van RAW werken
 • Kennis en ervaring met UAV-GC werken
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en een coachende stijl van leidinggeven
 • Bouwprofessional met oog voor samenwerking en veiligheid
 • Analytisch vermogen
 • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Strukton Civiel Noord & Oost: effectief en efficiënt

 

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Strukton Civiel Noord & Oost is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jan Hendrik Fischer, Rayonmanager via 0541 584 111. Ben je enthousiast geworden over de functie van Uitvoerder Wegenbouw dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via