Locatiemanager GBN Ballast Recycling Zuidwest Nederland, Roosendaal

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Standplaats Roosendaal

Heb je snel overzicht over verschillende transportbewegingen, spoorballast en grondstromen? Maak jij slimme logistieke planningen? Zorg je voor een efficiënte inzet van onze recyclinginstallatie? Vind jij het fijn om veel buiten te werken en contact te hebben met mensen? Dan maak jij een goede kans om de nieuwe locatiemanager in Roosendaal te worden.

Dit ga je doen

Op onze locatie in Roosendaal verwerk je oude spoorballast tot nieuwe circulaire grondstoffen, ontvang je nieuwe spoorballast direct per trein uit de groeve in België,  zorg je voor de tijdelijke opslag van grondstromen uit de regio en voor een efficiënt verloop van de aan- en afvoer van spoorballast en grondstoffen. Deze worden aan- en afgevoerd met vrachtwagens, schepen en treinen. Daarnaast plan je het onderhoud en zorg je voor een maximale inzet van de recyclinginstallatie. Ook de inzet van collega’s op locatie en de bijbehorende planningen maken onderdeel uit van jouw takenpakket.
 
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de registratie (in- en uitmeting) van alle grond- en bouwstoffen en het uitvoeren van de eerste visuele controle zoals o.a. asbestherkenning. Dit hoef je niet alleen te doen. Op locatie werk je samen met collega weegmeesters, kraanbestuurders en operators. Je bent veel buiten maar je administratie verwerk je op het kantoor van de locatie.

Dit is je afdeling

Je werkt op locatie samen met 5 vaste collega’s. Maar in drukke tijden kun je extra capaciteit inzetten. Hiervoor hebben wij een vast pool aan collega’s met wie wij prettig samenwerken. Daarnaast spreek je regelmatig de chauffeurs, kapiteins en machinisten die de transporten verzorgen. Op de manager kun je altijd terugvallen als je ondersteuning of advies nodig hebt. Hij leert jou de kneepjes van het vak. Je rapporteert direct aan hem.

Dit verwachten wij van jou

Om met succes en plezier de functie van locatiemanager uit te oefenen moet je goed Nederlands kunnen spreken, schrijven en lezen. Daarnaast ben je een nuchter en praktisch ingesteld persoon en neem je doordachte beslissingen. Je bent makkelijk aanspreekbaar en dienstverlenend. Verder heb je:

  • een afgeronde MBO opleiding en bij voorkeur georiënteerd op logistiek;
  • minimaal 3 jaar werkervaring;
  • zoek je een baan voor een langere tijd;
  • en heb je geen bezwaar tegen flexibele uren;
  • heb je je VCA diploma op zak;
  • en kun je goed overweg met ICT middelen en het Office softwarepakket.

Dit mag je van ons verwachten

Wie goed werkt levert, wordt goed beloond, dat is ons uitgangspunt. GBN heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: een goed salaris in 13 periodes, een mooie pensioenregeling met werkgeversbijdrage, diverse bedrijfsvoordelen en 43 vakantiedagen per jaar conform de cao Bouw & Infra UTA. Je krijgt een verantwoordelijke functie in een organisatie waar aandacht is voor jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Heeft de functie van Locatiemanager je interesse gewekt, maar wil je nog meer informatie over de functie of de afdeling, dan kun je contact opnemen met Eric van Roekel, directeur van GBN. Het telefoonnummer van Eric is 06 15 85 02 42. Eric is doordeweeks onder kantoortijd te bereiken maar ook in de avonduren, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tot 21:00 uur.

Solliciteren

Ben je enthousiast over de functie van Locatiemanager? Dan zien we jouw CV met motivatie voor 15 mei 2019 tegemoet. Je kunt deze mailen naar Sjanie Viveen, HR Manager Strukton Civiel via sjanie.viveen@strukton.com o.v.v. Locatiemanager of via de solliciteer knop onder aan deze pagina.

Dit zijn wij

GBN treedt op als regisseur van de volledige keten bij (her)gebruik van stromen grond, baggerspecie en secundaire bouwstoffen door heel Nederland. Door haar grote flexibiliteit en innovatievermogen bij een dynamische markt en wet en regelgeving is zij uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en toonaangevende speler. Voor de klanten uit de publieke sector zoals Rijkswaterstaat, gemeenten en waterschappen en de particuliere sector zoals projectontwikkelaars, aannemers en landschapbeheerders is GBN een partner met integrale oplossingen. GBN is onderdeel van Strukton Civiel. Meer informatie kun je vinden op onze website www.gbn.nl.

Strukton Civiel is de expert in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Meer informatie kun je vinden op onze website www.struktonciviel.nl.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via