Werkvoorbereider Beton- en Waterbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Oldenzaal

Voor onze Beton- en Waterbouw organisatie zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Beton- en Waterbouw. De functie is op basis van 40 uur en heeft als werkgebied het gebied tussen Oldenzaal en Groningen. De standplaats voor je werkzaamheden is Oldenzaal.

Jouw passie: het optimaal organiseren en bewaken van het bouwproces, het overtreffen van klantverwachtingen en een heldere focus op kosten- en procesefficiëntie!

Dit ga je doen

Als Werkvoorbereider combineer je je technische kennis met je talent voor organisatie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Overleg met het uitvoeringsteam over de voortgang van het project. Op basis hiervan voorzie je het uitvoeringsteam op het juiste moment van de juiste werkplannen, planningen en stuurinformatie. Je begeleidt het team.  
 • Het ruim op tijd inschatten van risico's op het gebied van organisatie en techniek speelt hierbij een belangrijke rol. Met jouw informatie weet het uitvoeringsteam wat van hen wordt verwacht, zodat de realisatie van het project efficiënt verloopt.
 • De financiën tijdens de voorbereiding van een project, zoals de inkoop van diverse benodigdheden en de afhandeling hiervan.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Houd jij ervan om eerst te denken en dan te doen, processen optimaal voor te bereiden en te bewaken? Ben jij die proactieve professional die met veel drive zijn of haar talenten in de hoogste versnelling wil zetten? Heb jij het vermogen om out of the box te denken, heb je oog voor processen, ben je communicatief vaardig en ben je in staat relaties op te bouwen en te onderhouden? Solliciteer dan direct.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • Een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met de voorbereiding en begeleiding van betonbouwprojecten
 • Kennis en ervaring met UAV-GC
 • Teamplayer met oog voor samenwerking
 • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Strukton Civiel Noord & Oost

 

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Strukton Civiel Noord & Oost is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jan Hendrik Fischer, Rayonmanager via 0541 584 111. Ben je enthousiast geworden over de functie van werkvoorbereider beton- en waterbouw dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via