Calculator beton- en waterbouw

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Oldenzaal

Heb jij altijd al in de eredivisie van de civiele techniek willen spelen waarbij jij in de voorhoede een bepalende rol hebt als er gescoord moet worden? Als Calculator bij Strukton Civiel Noord & Oost kan jij het verschil maken! Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met leuke, ambitieuze en enthousiaste collega’s waarmee je werkt aan zeer diverse projecten in de beton- en waterbouw. Is het tijd voor een transfer en kom jij ons team versterken?

Dit ga je doen

Als calculator beton- en waterbouw bepaal jij in samenwerking met het team en/of partners de kostprijs van (integrale) projecten of onderdelen, bouwfaseringen en optimalisaties tijdens de realisatiefase. Je bent van meet af aan betrokken bij onze mooie projecten waarbij je de wensen van de klant op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding (UAV-GC) weet te vertalen naar een kostprijsberekening. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het calculatieproces, maar we verwachten ook dat je kennis hebt van de inhoud. Omdat je weet waar je het over hebt geef je niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd advies richting zowel de klant als jouw collega’s. Verder is het jouw verantwoordelijkheid dat er een juiste werkoverdracht plaatsvindt richting de uitvoering/werkvoorbereiding, zodat zij precies datgene kunnen uitvoeren wat jij gecalculeerd hebt. Ook beoordeel je contractdocumenten en offerteaanvragen en draag je zorg voor het verzorgen van een complete en juiste documentatie. Het is jouw verantwoording om een aanbieding tijdig, volledig en juist aan te leveren waarbij we verwachten dat je een aandeel hebt in/kunt meedenken over het kwaliteitscomponent van onze aanbestedingen (EMVI).

Bij Strukton Civiel Noord & Oost ga je niet altijd alleen calculeren maar regel je bijvoorbeeld ook zelf de planning en zoek je uit hoe iets werkt en of wij het kunnen bouwen. Wanneer je voor de projecten in de regio gaat calculeren dan variëren deze projecten in grootte van 1 ton tot 25 miljoen. Daarnaast kan er vanuit Strukton Civiel Projecten een beroep op jou gedaan worden waarbij je in samenwerking met Strukton Civiel Noord & Oost de grotere projecten variërend van 25 miljoen tot 100 miljoen gaat calculeren. Je werkt voornamelijk op kantoor in Oldenzaal en/of Groningen. Daarnaast werk je gemiddeld 1 tot 2 dagen in de maand op een projectlocatie waarbij het werkgebied zich kan uitstrekken in oost Nederland.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar een proactieve professional die met veel drive zijn of haar talenten wil inzetten om het doel te bereiken; een winnende kostprijsberekening maken. Daarnaast houd je ervan om het maximale uit jezelf te halen, denk je eerst na voordat je iets doet en ben je analytisch sterk en communicatief vaardig. Verder:

  • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau (met bij voorkeur een opleiding richting Civiele Techniek)
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en heb je kennis van diverse contractvormen waaronder UAV-GC en RAW
  •  Ben je in het bezit van rijbewijs B

Ben je enthousiast maar twijfel je aan je ervaring, aarzel niet om je cv op te sturen, want ook jong talent of iemand die de overstap wil maken van buiten naar binnen is welkom!


Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. Dit gaat niet alleen om de werktijden, het is ook mogelijk om af en toe thuis te werken.

Wij zoeken iemand voor de lange termijn, daarom bieden wij je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter via (06) 43 83 82 75.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van calculator beton en waterbouw dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via