Teamleider GBA

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Ben jij de teamleider die ons team Gebouw Automatisering (GBA) naar een nieuw level tilt? Een ambassadeur voor het vak die weet hoe je werkzaamheden goed moet organiseren? Ben je daarnaast ook nog een goede people manager? Dan is de functie teamleider GBA iets voor jou!

Dit ga je doen

Als teamleider GBA geef je leiding aan een afdeling met zo’n 8 medewerkers. Het team biedt specialistische kennis in advies, ontwerp, installatie en onderhoud van gebouwautomatiserings-oplossingen. Onder jouw leiding maakt de afdeling een verdere ontwikkeling door. Een professionele werkstructuur, een overzichtelijke planning, een helder calculatieproces en uniforme systeemanalyses zijn hier voorbeelden van.

In het team ben jij een coach voor je medewerkers. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden, faciliteert overleg en begeleidt medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je overlegt met regelmaat met de twee Managers Operations over de dienstverlening van jouw team en de toegevoegde waarde voor hun afdelingen Projecten en Beheer & Onderhoud.
In tendertrajecten adviseer je proactief daar waar het jouw expertisegebied betreft.

Dit verwachten wij van jou

  • Je beschikt over inhoudelijke kennis van gebouwautomatisering, maar bent daarnaast ook commercieel en financieel onderlegd;
  • Je beschikt over coachingsvaardigheden;
  • Je bent een ambassadeur voor je vak, zowel intern als naar derden;
  • Je weet je visie te onderbouwen.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om verder te bouwen aan een team in ontwikkeling;
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Gert-Jan Pasman, HR Manager, telefoonnummer 06 55 85 46 76.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via