Inspecteur / Servicetechnicus E

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Vind jij het leuk om jouw specialistische kennis in te zetten en over te dragen aan collega’s en klanten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken als inspecteur E!

Dit ga je doen

Als inspecteur van elektrische installaties ben jij degene die weet hoe het hoort. Je bent dan ook een ervaren vakman en uitstekend op de hoogte van de geldende regels en normen. Sterker nog, je bent een NEN1010/NEN3140 expert. In het voortraject word jij regelmatig om een elektrotechnisch advies gevraagd. Wat mag wel en wat mag niet? Wat is jouw advies? 

Ook op projecten en/of in de uitvoering lever jij regelmatig een bijdrage in het voorzien van onderbouwde, (elektro)technische adviezen. Naast ‘adviseur’ ben je als inspecteur ook in staat om kwaliteitscontroles uit te voeren en over jouw bevindingen een rapportage op te stellen.

Daarnaast is het van belang, dat je onze opdrachtgevers kunt ontzorgen als Installatie-verantwoordelijke. De beheerder/eigenaar van de elektrotechnische installatie is weliswaar verantwoordelijk, maar heeft meestal de kennis niet in huis. Jij bent wel thuis in de bedrijfsvoering van elektrotechnische installaties en draagt op deze wijze jouw steentje bij aan de discipline Installatieverantwoordelijke.

Dit verwachten wij van jou

 • Een afgeronde elektrotechnische mbo 4 opleiding, aangevuld met vakspecialistische cursussen en trainingen. Scios scope 8 / Inspecteur laagspanningsinstallaties is een vereiste, of je bent bereid deze direct te gaan behalen;
 • Enkele jaren relevante werkervaring als technicus E en ervaring met inspectiewerkzaamheden;
 • Kennis van NEN 3140 en NEN 1010 is een must, kennis van NEN 3840, NEN 3134, NEN 2767, thermografie, IV-schap en ATEX is een pré;
 • Goede communicatieve en adviesvaardigheden;
 • Je werkt planmatig en gestructureerd.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs en de industrie;
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Gert-Jan Pasman, HR Manager Regio Noord West Midden, telefoonnummer 06 55 85 46 76.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via