Trainee

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Nederland

Als trainee ga je leren, ontmoeten en groeien. Bij ons ontdek je waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. In sneltreinvaart leg je contact met leuke collega’s met wie je deelt, lacht en vooral veel onderneemt. Heb je een (bijna) afgeronde hbo of wo diploma? Ontwikkel jezelf en geef je carrière een vliegende start bij Strukton Civiel!

Dit ga je doen

De wereld ligt voor je open, maar vaak is het lastig de juiste baan te kiezen. Als trainee bij Strukton Civiel doe je in 30 maanden ervaring op in één of meerdere (project)rollen die helemaal bij je passen. Je stapt in ons ontwikkelprogramma FIT met veel ruimte voor training, opleiding en het opbouwen van je netwerk.

Na een korte introductie kies je tijdens een speeddate zelf een mentor uit ons mentorcollectief als coach, en je leidinggevende leert je de kneepjes van het vak. Na 1,5 jaar houden diverse collega’s je met de 360 graden feedback een spiegel voor. Kortom, een omgeving waarvan je heel veel opsteekt.

Als trainee neem je steeds het initiatief om je talenten te ontdekken en je vakkennis te vergroten. Je plant en organiseert zodat doelen worden gehaald. Je communiceert zorgvuldig om af te stemmen of je qua werk en groei op het juiste spoor zit. En je bewaakt zelf de voortgang van jouw professionele en persoonlijke stappen. Resultaatgericht als je bent, vind je met onze hulp de interessantste functie binnen Strukton Civiel. Jij hebt de regie!

Nieuwsgierig? Lees meer, deze starter ging je voor.

Dit is je afdeling

Al snel ga je aan de slag in een functie die je aanspreekt. Je komt terecht in een informele, zeer collegiale en betrokken werkomgeving. FIT’ers ontmoeten elkaar vaak om te sparren: junioren in verschillende functies bij diverse Strukton-bedrijven. Samen neem je deel aan praktijkgerichte cases, projectbezoeken, teambuilding en borrels. Iedereen komt graag, want er wordt veel gelachen! Zo leer je onze organisatie en onze mensen steeds beter kennen in het belang van jouzelf en één Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Als trainee bouw je door heel Strukton een krachtig netwerk op. Juist jij zorgt daardoor voor verbinding. Door jouw open en ondernemende houding inspireer jij anderen om samen te werken, kennis te delen en creatieve oplossingen te bedenken. Altijd gericht op de behoefte van de klant. Om dat goed te doen, zijn communicatieve vaardigheden steeds belangrijker!

Verder vragen wij een (bijna) afgeronde hbo of wo opleiding in de civiele of IT richting.

Dit mag je van ons verwachten

Wie initiatief toont, krijgt de ruimte. Maak gebruik van ons prachtige ontwikkelprogramma met interessante doorgroeimogelijkheden! Je krijgt een tijdelijk contract met als intentie een vast contract. Al onze medewerkers bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden: een goed salaris in 13 periodes, een mooie pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Gezien je wisselende werklocatie ontvang je van ons een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van de collectieve ziektekostenverzekering, korting bij een groot aantal sportscholen, gratis online trainingen en leuke aanbiedingen in de personeelsvoordeelwinkel.

De meeste starters worden na het FIT-programma een professional in hun functie. Heb je managementpotentieel? Dan is doorstroming naar ons vervolgprogramma Strukton Jong Management een mooie kans: een eenjarige opleiding die samen met de Hogeschool Utrecht is opgezet. Deelnemen aan een van onze kenniskringen of innovatiewerkgroepen? Of één van de tientallen interne opleidingen volgen? Ook dat kan, jij neemt het initiatief!

Neem contact op

Meer weten? / Kop koffie?
Heeft deze vacature je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter, op nummer 06 38305719. Even langskomen voor een kop koffie mag natuurlijk ook.

Lees alvast meer over ons FIT-programma.

Solliciteren?
Wil je direct solliciteren? Mail je cv en motivatie naar Ilona.wopereis@strukton.com onder vermelding van ‘Vacature Trainee’ of gebruik de solliciteerknop onderaan deze vacature.

Ken je iemand die interesse heeft in ons traineeship? Laat het ons graag weten. Een kort berichtje naar Ilona Wopereis, corporate recruiter, via e-mail (Ilona.wopereis@strukton.com) of Whatsapp (nummer 06 38305719) is zo gebeurd.

Dit is Strukton Civiel
Als één Strukton Civiel beschikken we over de professionele en innovatieve slagkracht om onze klanten – landelijk, regionaal en internationaal – van dienst te zijn. Dit doen we vanuit onze regio’s Noord & Oost, West en Zuid, het landelijke Strukton Civiel Projecten, onze centrale organisatie en de productbedrijven. We leggen verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. In Nederland en over de grens. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

Ons doel is om bestemmingen weer bereikbaar te maken, knelpunten op te lossen en omgevingen weer aangenaam te maken. Met al onze 1.250 medewerkers bouwen we aan infrastructuur waarop iedereen zich fluitend voortbeweegt. Nu en in de toekomst.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stelle

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via