New business development manager

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Ben jij in staat om te werken op het raakvlak tussen bouw, techniek en maatschappelijke behoeftes op het gebied van circulairiteit? Zie jij Big Data als een middel om te innoveren? En wordt jij enthousiast van innovaties die niet alleen bijvoorbeeld de verkeersveiligheid helpen verbeteren, maar die mogelijk zelfs onze samenleving veranderen?

Wij zijn op zoek naar een entrepreneur pur sang die toe is aan een nieuwe uitdaging. Wij bieden jou een functie waarin jij Strukton Civiel met innovaties gaat positioneren in de markt om daarmee omzet en rendement te realiseren, iets voor jou?

Dit ga je doen

De ambitie van Strukton Civiel is om een bouwer en bedenker van innovatieve technisch hoogwaardige infrastructuuroplossingen te zijn. Hiervoor gaan wij het Strukton Startup Center oprichten. Binnen het Strukton Startup Center zijn er 3 speerpunten; Circulariteit, Big Data en Mobiliteitsconcepten.||Circulairiteit: Belangrijke aspecten zijn het voorkomen van gebruik van grondstoffen (slim ontwerpen), levensduurverlenging van materialen door preventief onderhoud en hoogwaardig hergebruik van materialen en grondstoffen waardoor er nauwelijks nog afval is. Strukton Civiel is niet alleen vooruitstrevend in het bedenken van innovatieve oplossingen, maar draagt ook daadwerkelijk bij in het creëren van een circulaire wereld door deze in de markt te zetten!

Big Data: De ambitie is om infrastruktuur aan te bieden waar geen verrassing aanwezig is voor wat betreft de kwaliteit, hierdoor zal de weg 100% gebruikt kunnen worden. Om dit te realiseren dienen we realtime informatie te analyseren en te duiden met als resultaat dat we toegevoegde waarde creëren voor onze klanten en ons onderscheiden in de markt.

Mobiliteitsconcepten: De mobiliteit van de toekomst verandert, denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfrijdende auto's. Maar ook veiligheid en duurzaamheid worden steeds grotere items, in de steden, op de autowegen en op fietspaden. De filedruk neemt weer toe en extra asfalt is niet altijd de oplossing. Hoe houden we de grote steden bereikbaar? En welke rol nemen wij in bij de SmartCities? Dit zijn voorbeeld van de nieuwe uitdagingen waaraan wij met slimme oplossingen een bijdrage willen leveren.

Als New Business Development Manager ga jij Strukton Civiel positioneren in de markt als businesspartner. Jij bent verantwoordelijk voor het succesvol introduceren en verkopen van innovatieve concepten. Dit doe je onder andere door procesmatig informatie te verzamelen met als doel meerdere haalbare businesscases op te stellen. Deze innovatieve concepten hoef je uiteraard niet allemaal zelf te bedenken. Hierbij wordt je geholpen door werkgroepen bestaande uit collega's uit diverse geledingen van het bedrijf. Ook externe kansen behoren tot het speelveld. Uiteindelijk ben jij in staat om de parels eruit te halen en deze te lanceren! Stap voor stap bewandel jij de weg; je gaat op zoek naar potentiële klanten en naar interne en mogelijk externe investeerders, je bouwt een intern en extern netwerk op en gaat deze verder uibouwen en je zoekt de samenwerking op met derde partijen zoals universiteiten, kennisinstellingen en startups. Daarbij blijf je de verbinding houden met de werkzaamheden van Strukton Civiel. Uiteindelijk willen we een productieve samenwerking met partners realiseren waarbij onze visie en ideeën gaan leiden tot omzet en rendement.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is iemand met een echte ondernemersmentaliteit, die niet op zijn mondje gevallen is en die beschikt over een gezonde dosis lef. Je hebt een duidelijke visie en bent communicatief sterk. Je bent creatief, een echte doorzetter en je neemt initiatief en weet zaken zelf voor elkaar te krijgen door ze ook zelf op te pakken en uit te voeren. In deze functie is het ook zeer belangrijk dat je goed kunt samenwerken en dat je niet alleen intern maar ook exter-/klantgericht bent. Verder:

  • Heb je minimaal HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting Bedrijfskunde, Smallbusiness of (Commerciële) Economie
  • Heb je bij enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met het onwikkelen van best value cases is een pre

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter via (06) 43 83 82 75.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van new business development mananager dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande 'solliciteerknop'.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via