Uitvoerder GWW

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Breda

Heb jij ruime kennis van civiele techniek en vind jij het leuk om tijdens de realisatiefase van onze mooie projecten als Uitvoerder GWW hèt aanspreekpunt te zijn voor opdrachtgevers en collega's? Wij bieden je een vaste baan met een goed salaris waarbij je terecht komt in een hecht team en een veilige werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien en je ambities waar te maken!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder GWW voor onze vestiging in Breda ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele projecten in de regio. Op proactieve wijze stuur jij het projectteam aan en hierbij werk je nauw samen met de Werkvoorbereider en de Projectleider. Je organiseert mensen, materieel en materiaal zo efficiënt mogelijk en je controleert en bewaakt verwerkte hoeveelheden. Jij weet als geen ander hoe je jouw team kunt motiveren om het project uit te voeren conform het contract en binnen de vastgestelde planning en werkbegroting. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit voorop! Daarnaast verzorg je de bestekadministratie, je signaleert contractwijzigingen en stelt meer- en minderwerkrapportages op. Verder onderhoud je het klantcontact en neem je actief deel aan bouwvergaderingen, hierdoor ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het team en de wens van de opdrachtgever.

De projecten die jij als Uitvoerder GWW zelfstandig zal gaan uitvoeren variëren in grootte van 1000 euro tot 5 miljoen, projecten van 5 miljoen en meer worden in teamverband opgepakt. Het werkgebied strekt zich uit van de lijn Tilburg/Hilvarenbeek/Den Bosch tot aan de kust. Wij hebben een grote diversiteit in onze opdrachten en zijn momenteel bezig een aantal mooie projecten te realiseren, zoals het Knooppunt A15/N3 en het doortrekken van de haven Zevenbergen.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Om te beginnen heb je minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Uitvoerder GWW en ben je woonachting in de regio West-Brabant, je standplaats is Breda. De collega die wij zoeken is een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid. Je bent leergierig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent toegankelijk voor anderen, maar je weet ook wanneer je op jouw strepen moet staan. Je bent zelfstandig en proactief, maar in deze functie is het ook erg belangrijk dat je goed in teamverband kunt samenwerken. Verder:

  • Heb je hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in een civieltechnische richting
  • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van UAV-GC en RAW
  • Ben je in bezit van rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via