Projectleider

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Voor Rayon Noord, vestiging Utrecht, zijn wij op zoek naar een ervaren Projectleider.

Dit ga je doen

Als projectleider ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor de realisatie van meerdere projecten. Je stuurt collega’s aan en zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren binnen het projectteam. Hierbij houd je de risico’s, kwaliteit en tijdigheid van de projecten goed in de gaten en stuurt bij waar nodig is. Je bewaakt ook de projectspecificaties en laat wijzigingen daarin omzetten in meerwerk.
Je weet wat er speelt in de markt en vertaalt deze kansen naar concrete opdrachten voor Van Rens, dit doe je door je eigen netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Tot slot draag je zorg voor de financiële afhandeling van de projecten.

 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s van de vestiging Utrecht, je rapporteert daarbij rechtstreeks aan de rayonmanager. Vestiging Utrecht bedient haar klanten op het gebied van alle disciplines van Van Rens mobiliteit.

Dit verwachten wij van jou

  • Een afgeronde HBO- opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek
  • Ervaring met leidinggeven binnen (multidisciplinaire) civiele projecten
  • Aantoonbare ervaring met procesmatig werken
  • Je bent oplossingsgericht en werkt innovatief waarbij de klant centraal staat
  • Je bent communicatief vaardig; proactief; flexibel en komt zowel zelfstandig als in een team goed tot je recht
  • Je weet wat er speelt in de markt en hebt affiniteit met verkeersmobiliteit

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Projectleider bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail, bewegwijzering en  infratechnieken (OV en VRI). Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via